Neler Yeni

Geometriye ne zaman başlamalıyım?

Napoli

80+
Merhabalar, ben temel matematikte birinci dereceden denklemler konusundayım daha TYT seviyesinde bile değilim. Elimde 0'dan TYT geometri ve rehber matematiğin yeni kitabı olan 49 günde TYT matematik kitabı var. Konuya gelirsek geometriye elimdeki temel kitap bittikten sonra mı başlamalıyım tüm zamanımı temel kitaba ayırıyorum çünkü matematik ile yeni yeni tanışıyorum. Planım önce temel kitabı bitirip matematik ile tanışıp sonra TYT de matematik ve geometriye aynı anda başlayıp biraz zaman geçtikten sonra Fen'e başlamayı düşünüyorum nasıl plan? Mezunum vaktim bol ve YKS hedefim 2023 sayısal bölüm düşünüyorum eşit ağırlıkta da ilgi duyduğum bölümler var ama hangisi olursa olsun iyi bir puan almak istiyorum.

LaketrooS

80+ Silver
antremanlarla geometri 1-2 bitirdinmi geometri tamam olur bide antremanlrla geometri 2-3-4 yada sadece 3-4 çalış matematik biter tabii ama sadece bunlarla zor olur birkaç yayın daha al konulkarı iyice kavra denemeler yap sık sık. kolay gelsin hocam :)

Rulep

80+ Gold

Rulep

80+ Gold
Elimdeki kitap kötümü ?
karekök 0 geometri veya antrenman almalısın elinizdeki kitap iyi mi kötü mü bilmiyorum ama önerdiklerim bu işe yıllarını verdikleri için bu konuda gerçekten daha iyi olduklarını düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
karekök 0 geometri veya antrenman almalısın elinizdeki kitap iyi mi kötü mü bilmiyorum ama önerdiklerim bu işe yıllarını verdikleri için bu konuda gerçekten daha iyi olduklarını düşünüyorum
TYT ve AYT de 0'im da hepsine birlikte başlamayı düşünüyorum zor olur mu sizce? Bir de bu dediğiniz karakök 0 kitabı yeni başlayanlar için uygun mu? Kaç günde biter?

Dediğiniz kitap bu sanırım. Mert hocanın da 60 günde bitirme var ama hangisini alsam emin olamadım.
Screenshot_2022-03-25-06-41-40-300_trendyol.com.jpg

Rulep

80+ Gold
TYT ve AYT de 0'im da hepsine birlikte başlamayı düşünüyorum zor olur mu sizce? Bir de bu dediğiniz karakök 0 kitabı yeni başlayanlar için uygun mu? Kaç günde biter?

Dediğiniz kitap bu sanırım. Mert hocanın da 60 günde bitirme var ama hangisini alsam emin olamadım.Alıntıyı görüntüle
Kitapçılarda inceleyebilirsiniz ben karekök yayınları seçerdim bu trendyolda ki ürün eski basım olması lazım haberiniz olsun

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2

Dediğiniz kitap bu sanırım. Mert hocanın da 60 günde bitirme var ama hangisini alsam emin olamadım.Alıntıyı görüntüle
Geometriyi temelden alan bir kitap. Çok zorlamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,408
Üyeler
161,992
Son üye
Klaeriip
Top Bottom