Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

devamsızlığım 10.5 oldu

Dilekçe yaz özürsüzler için. Onları özürlüye aktarsınlar.
  2. KendineMüzisyen

lisede 2. dönem come back atmak

Hayır böyle yapma. Kendinde, cidden sevdiğin 1-2 fen dersini belirle. Dersleri iyi dinlesen yeter. Bana kalırsa ileri konularla en alakasız ders biyoloji, Fizik ve kimyayı daha çok önemseyebilirsin. Ama bunları yapmazsan bile matematik kaynağı bitir işe yaradğınnı göreceksin ileride.
  3. KendineMüzisyen

lisede 2. dönem come back atmak

Yolun başındayken adam akıllı şu sınavlara çalış 2. dönem gelince de adam akıllı çalış bir tane de matematik kaynağı bitir. Bitirmezsen eksikliğini, bitirirsen gelecekte faydasını hayvansal görüceksin. 10. sınıfta da 2 kitap bitirirsen kral olursun. Eğer iyi bir üni hedefin varsa asıl adam akıllı.
  4. KendineMüzisyen

Matematiği Geliştirmenin Yolları

Hangi konu-ünitelerde yardımı dokundu?
  5. KendineMüzisyen

Eği̇ti̇m Vadi̇si̇ni̇n Tyt Ki̇taplari Nasildir?

Mert hoca dışında var mı önereceğin mat?
  6. KendineMüzisyen

Tyt mat 3D ve 345 zorlanmadan çözüyorum. Bu kafayla biraz yanlış karar verdim.
  7. KendineMüzisyen

345 sipariş etmiştim geo için. Çok zor gelirse ant geo alabilirim.
  8. KendineMüzisyen

Deneme çözmedim daha. Ama genel olarak geo sorusu çıktığında yapamıyorum. Öğretici bir kitap lazım. 1690057257 Ne düşünüyorsun peki hangi kitabı almalıyım? Senin seviyen nasıl?
  9. KendineMüzisyen

0 var sayıyorum. Kaç net arttırır?
  10. KendineMüzisyen

Geo seviyemi zerre bilmiyorum. Ant geo alsam çok mu düşük almış olurum?
  11. KendineMüzisyen

3D-345 mat tyt aldım. Matım o kadar üst düzey değil ama rahatça çözebiliyorum. Bence korkma al, çözersin.
  12. KendineMüzisyen

14 Yaşında 3 Ayda Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

Biraz abes gelebilir ama, İnstagram keşfetini yabancı içeriklerle doldurmaya çalış. Yabancı serverlerda oyun oyna ve chat yapmayı dene. Yabancı YouTuber'ların videolarını ingilizce altyazılı izle. Emin ol, oturup ingilizce çalışmaktan daha eğlenceli ve daha yararlı gelecek. Özellikle bu yaşında...
  13. KendineMüzisyen

YKS kimya nasıl halledilir?

Netlerin nasıl? 1684176919 11 bitiyor. Daha var ama yazın TYT bitirmeyi planlıyorum. TYT hatırlamadığım için de 0 olarak görüyorum. İnşallah Görkem hoca iyi gelir :D
  14. KendineMüzisyen

Zorluk olarak nasıl? 0'dan öğretir mi?
  15. KendineMüzisyen

Laf olsun diye yazıyo gibisin. Yazmassan seivinirim :D 1684174645 TYT AYT için de Aydın mı? Cidden büyük bir sorun benim için kimya. TYT ve AYT kima yok gibi bir şey.
  16. KendineMüzisyen

Konu anlatımı iyi olan kaynak ve kanal önerisi yap çalışayım.
  17. KendineMüzisyen

Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Sınav veya deneme sonuçları ile paylaşırsanız fikrinizi daha iyi olur. Kimya diğer derslere nazaran daha çok zorluyor ve sevmiyorum. Sevmediğim için çalışasım gelmiyor çok. Temel, püf noktalar ile doğru bir çalışma önerir misiniz. Örnek...
  18. KendineMüzisyen

Siparişleri geçtim: TYT Eksik var mı

Bende tyt başlayacağım. Ne almalıyım? Genelde kütüphanede çalışıyorum. Konu anlatımı vs. mi almalıyım? Önereceğin kitaplar var mı?
  19. KendineMüzisyen

TYT için fikir verir misiniz?

Mat bitebilir. Ama hiç bir şekilde 11 çalışmadan herhalde :D
  20. KendineMüzisyen

TYT için fikir verir misiniz?

TYT Fen'de bir veya iki ders bitebilir belki. Ama tamamen bitmez TYT.
Top Bottom