Neler Yeni

Eği̇ti̇m Vadi̇si̇ni̇n Tyt Ki̇taplari Nasildir?

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
5 e 2 yaptım ama işlediğimiz konuları çözdüm temel kavram + bölünebilme 8-9 tane vardı zaten

Geoya baksam yapardım zamanı yönetmedim pek ama ilerleme var yani Türkçede 18 e 10 yaptım geçen 12 ye 9 du

Felsefeyi fullemisim xd
dershane ile mi götürüyorsun bilmiyorum ama bana sorarsan geri de kalmışsın gibi Youtubedan hocalara göz gezdirdim eşitsizlikte olan var 1.derece denklemlerde olan var köklü sayılarda olan da var onu geç boş adam o. böyle dedim diye de konuları oturtturmadan ilerlemede biraz hırslanman için söylüyorum sınav senen rahatlık varsa üstünden atmalısın
Geo seviyemi zerre bilmiyorum. Ant geo alsam çok mu düşük almış olurum?

Rulep

80+ Gold
Geo seviyemi zerre bilmiyorum. Ant geo alsam çok mu düşük almış olurum?
Kitabın numaraları hangisi uygun bilmem gerekte yok geometrinin ilacı var kesinlikle öneririm formülleri bilip bilmediğini ölçüyor testin son sorusu da yeni nesil oluyor belki yeni baskıda arttırmışlarbilmiyorum onu alıp çözmeni kesinlikle öneririm

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Kitabın numaraları hangisi uygun bilmem gerekte yok geometrinin ilacı var kesinlikle öneririm formülleri bilip bilmediğini ölçüyor testin son sorusu da yeni nesil oluyor belki yeni baskıda arttırmışlarbilmiyorum onu alıp çözmeni kesinlikle öneririm
0 var sayıyorum. Kaç net arttırır?

Rulep

80+ Gold
0 var sayıyorum. Kaç net arttırır?
denemede geoya yeterince süre ayırabiliyor musun üçgenleri bitirsen 4 tane çıksa yaparsın herhalde yayına bağlı ben dörtgenler hariç bitirmiştim sonra esene geçtim ama çok az çözmüştüm geoya yeterince vakit ayırdım msü de 5 netim vardı tyt hatırlamıyorum hemen hemen aynıdır.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
denemede geoya yeterince süre ayırabiliyor musun üçgenleri bitirsen 4 tane çıksa yaparsın herhalde yayına bağlı ben dörtgenler hariç bitirmiştim sonra esene geçtim ama çok az çözmüştüm geoya yeterince vakit ayırdım msü de 5 netim vardı tyt hatırlamıyorum hemen hemen aynıdır.
Deneme çözmedim daha. Ama genel olarak geo sorusu çıktığında yapamıyorum. Öğretici bir kitap lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çözüyorum şuanda knk aşırı kolay ya 30dk da 70-80 soru çözdüm gerek yok bence
Ne düşünüyorsun peki hangi kitabı almalıyım?
Senin seviyen nasıl?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Deneme çözmedim daha. Ama genel olarak geo sorusu çıktığında yapamıyorum. Öğretici bir kitap lazım.

Ne düşünüyorsun peki hangi kitabı almalıyım?
Senin seviyen nasıl?
Ben geoyu hiç yapmıyorum matematik 4.5 net yaptım Max .d 2 hafta önce başladım çalışmaya ben dershane sayesinde

Ama yani antrenmanlarla geo aşırı kolay geldi ben ödev için soru bulamayınca çözmek zorunda kaldım aynı soru tarzından 20 tane soruyor ve bayıyor 12ye geçtiysen çözme bence zaman kaybı olabilir

Ben sıfır karekök geo aldım seviyesi kolay demişlerdi daha gelmedi kargoda

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Ben geoyu hiç yapmıyorum matematik 4.5 net yaptım Max .d 2 hafta önce başladım çalışmaya ben dershane sayesinde

Ama yani antrenmanlarla geo aşırı kolay geldi ben ödev için soru bulamayınca çözmek zorunda kaldım aynı soru tarzından 20 tane soruyor ve bayıyor 12ye geçtiysen çözme bence zaman kaybı olabilir

Ben sıfır karekök geo aldım seviyesi kolay demişlerdi daha gelmedi kargoda
345 sipariş etmiştim geo için. Çok zor gelirse ant geo alabilirim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
dershane ile mi götürüyorsun bilmiyorum ama bana sorarsan geri de kalmışsın gibi Youtubedan hocalara göz gezdirdim eşitsizlikte olan var 1.derece denklemlerde olan var köklü sayılarda olan da var onu geç boş adam o. böyle dedim diye de konuları oturtturmadan ilerlemede biraz hırslanman için söylüyorum sınav senen rahatlık varsa üstünden atmalısın
Dershane ile götürüyorum geri kalmadım bence hocam bu hafta ebob ekok gecicez

Acele etmenin mantığı olduğunu düşünmüyorum daha 6 hafta var bitmesine

Rehber matematikden ilerliyorum mantıklı mı bilmiyorum ama 9-10 da yetiyordu tyt de biraz daha zor sorular çözüyor

345 sipariş etmiştim geo için. Çok zor gelirse ant geo alabilirim.
Zor gelebilir o 3-4-5 ile ant arasında uçurumu geç şehir vardır hocam bizim sınıfta 3-4-5 alan var derste iyi olmasına rağmen yarısını çözemiyor

Çıtayı yüksek tutmuşun gibi

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Dershane ile götürüyorum geri kalmadım bence hocam bu hafta ebob ekok gecicez

Acele etmenin mantığı olduğunu düşünmüyorum daha 6 hafta var bitmesine

Rehber matematikden ilerliyorum mantıklı mı bilmiyorum ama 9-10 da yetiyordu tyt de biraz daha zor sorular çözüyor

Zor gelebilir o 3-4-5 ile ant arasında uçurumu geç şehir vardır hocam bizim sınıfta 3-4-5 alan var derste iyi olmasına rağmen yarısını çözemiyor

Çıtayı yüksek tutmuşun gibi
Tyt mat 3D ve 345 zorlanmadan çözüyorum. Bu kafayla biraz yanlış karar verdim.

Rulep

80+ Gold
Rehber matematikden
her şeyi de bu elemanı izliyorum deme aşağıdaki konuda yazmıştım yorumumu merak edersen okuyabilirsin en altta

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
her şeyi de bu elemanı izliyorum deme aşağıdaki konuda yazmıştım yorumumu merak edersen okuyabilirsin en altta
Mert hoca dışında var mı önereceğin mat?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,701
Üyeler
168,482
Son üye
EKU_
Top Bottom