Arama sonuçları: *

• Users: LenKys
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LenKys

devamsızlığım 10.5 oldu

git müdürden rica et sizin bu bakan devamsızlık olmıcak diyordu en son kalırsın velinle git
  2. LenKys

12.Sınıfta Devamsızlık problem olur mu?

gelmeme ihtimali var bu sene sistem değişti bence riske atma
  3. LenKys

Ehliyet sınavına sakallı gitmek sorun olurmu

kardeşim ciddi bişey soruyoruz gözlüksuz fotoğraf verip gozukle sınava giripte sistem algilamadi için sinavı iptal olan arkadaşim var ve geçen girişimde kendi aynı fotoğrafim sistem algilamadi için uğraştım
  4. LenKys

Ehliyet sınavına sakallı gitmek sorun olurmu

Merhaba ehliyet yazılı sınavına sakallı gitsem sorun olurmu kursa verdiğim resimde sakal yoktu o yüzden yüz tanımlamada sorun olurmu 2. sınava girişim ilk girdiğimde sakalsız olmama rağmen sistem algilamadi ve bir kaç ailem ile ilgili soru sorulup ordaki görevli tarafından sınavım başlamıştı bu...
  5. LenKys

YARDIM sınav giriş belgesinde mürekkep lekesi var

havalanında çıkarmış olmalı :D
  6. LenKys

YARDIM sınav giriş belgesinde mürekkep lekesi var

ben 4 tane 2 liraya çıkardım
  7. LenKys

Okuldan Kacarken Yakalandim

öğlenden sonra gelmezsen yarım gün Yok sayılıyor
  8. LenKys

Devamsizlik hakkinda sorular.

25 gün özürlü 3.5 gün özürsüz devamsızlığım 70 ortalamam liseyim müdür ile konuşum bana sen belge alıcaksın dedi özürsüz 5 geçmemsi gerek dilekçede veli gelirse daha iyi olur bazı okullarda müdür tamamen sile biliyor velin gelme imkanı yoksa müdüre gidip durumu anlar o sana bir kağıt vericek...
  9. LenKys

Ortalamam 50 üstü sınıfta kalır mıyım?

hayır öyle bişey yok sorumlu geçiyor yaza o dersi vermek için sınava geliyor eğerki veremezse 12. sınıfa kadar verene kadar sınava giriyor mezun olamaz edebiyat sınavınadsn geçemezse
  10. LenKys

Sınıf kaç kişi pozitif çıkınca kapanıyor?

kapanır 2 kişi olunca kapanıyor
  11. LenKys

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

Kapanmıcaktır bize sınıf öğretmeni söyledi bakanlıktan gelen yazıyı okudum kısacası kalanlar ile devam edicez okulları kapatmıcaz anlamında bir açıklama yapıldını söyledi hoca (tam olarak böyle bişey demedimişlerde hocam nın okuyup anladım kadarıyla böyle dediklerini söyledi)
  12. LenKys

OKULUN İNTERNETİNİ KULLANMAK DİSİPLİN SUÇUMU

ne olur bilmem ben 7 siniftan 11 e kadar kulladım hala kullanıyorum bişey olmadı bizim okulun yarısı kullanıyor
  13. LenKys

12.SINIFTA AÇIK ÖGRETİME GEÇİP DERSHANEYE GİTMEK

başka okula nakil aldır açıktan okuma
  14. LenKys

Okullar neden açılmalı-açılmamalı?

harbiden böyle olucak gene :ROFLMAO:
  15. LenKys

Okulda Din Derslerinde Sadece İslam Görmek

bak bakalım kim hortlatmış
  16. LenKys

Okulda Din Derslerinde Sadece İslam Görmek

tarih dersinde detaylı değil ama azçok anlatiyor diğer dinleride
  17. LenKys

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

makina mühendisi dayım yapıyor vastaşta iyi para alıyor bende makina mühendisi olmak istiyorum meslek lisesinden mezun olmuştu 2+4 yıl üniversite okudu makina üzerine
  18. LenKys

LGS puanı yetmiyor yardım

olmazsa 2. dönem nakil istersin öyle bir şansın var
  19. LenKys

Fen lisesi mi Anadolu mu

meslek lisesi :D
  20. LenKys

Uçlu kalem önerisi 45 TL

aynen güzel kalem ablamda kullandı için ordan biliyorum oda yaklaşık 2 seneden fazla kullanmıştı
Top Bottom