Arama sonuçları: *

1. L

Matametik kaynak onerisi

rehber mat temel için iyi
  2. L

TYT Fen nasıl çalışılmalı

hedefin sadece 10 netse deneme üzerinden gidebilirsin sürekli tekrarlayank konulara ayrıca çalışırsın. kaynak olarak bir fikrin olmadığında 345 in kaynaklarını kullanabilirsin orta seviyede en iyi kaynaklar
  3. L

Yarın matematik sınavı var sıfırfan en iyi konuları nasıl öğrenirim

forumdan çıkıp notlarını okuyarak yapabilirsin
  4. L

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

kafa patlatmadan başaralı olabileceğin meslek yok zart zurt ünide ağaç dikme mühendisliği okuyan adam para kazanır mı sence.
  5. L

Yeni Yavru Muhabbet kuşu aldım

elinde beslenmesini sağla, ısırdığında elini çekme , kuşun da üstüne çok gitme ilk günden her yerini mıncıklama korkmasın. adım adım
  6. L

Devlet Okulu Deneme İçin Para İstiyor

denemeyi devlet karşılamıyordur muhtemelen, parayı da birinin ödemesi lazım haliyle . Belki bi kısmını kasaya aktaracaklardır ama yapacak bir şey yok 1729187347 sınav ortamını deneyimlemesi lazım ya
  7. L

Diş Hekimliği sene kaybı olmadan yatay geçiş

büyütülecek bir olay değil tıpta geçen arklarım var bazı üniler uyuşuyor bazıları uyuşmuyor araştırman lazım.
  8. L

Diş Hekimliği sene kaybı olmadan yatay geçiş

dersler uyuşuyorsa kaldığın sınıftan devam ediyorsun, uyuşmuyorsa prosedür değişiyor. en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden alırsın .
  9. L

Örgün eğitimden uzaklaşınca özelden okuna biliniyor mu ?

aynen kanka 1725984723 evinin içinden pısırık pısırık klavyeye basma çık bi dışaeı hava al insan gör
  10. L

Örgün eğitimden uzaklaşınca özelden okuna biliniyor mu ?

2 sene kalıp üstüne bir de babana özel okul masrafı çıkarma
Top Bottom