Neler Yeni

Diş Hekimliği sene kaybı olmadan yatay geçiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aquila
Bu sene 1. Sınıfa başlıyorum.Yanlış tercih sonucu istemediğim şehire yerleştim.Sene kaybı olmadan yatay geçiş yapmak mümkün mü? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
var birazdan yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun en rahat versiyonu yks puanıyla tekrar tercih yapmak gidecegin yerin puanı tutuyorsa oraya gidebiliyosun
eger iki fakülenin dersler tutuyorsa sene ortasında da gidebilirsin tutmuyorsa sene bitince
tam vakıf degilim ama oldugunu bilmen arastırman icin iyi bi sebep biraz arastır gidecegin ogrenci işleriyle kendi okulunun ogrenci işleriyle iletişime gec bilgi verirler inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aquila
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
var birazdan yazarım

bunun en rahat versiyonu yks puanıyla tekrar tercih yapmak gidecegin yerin puanı tutuyorsa oraya gidebiliyosun
eger iki fakülenin dersler tutuyorsa sene ortasında da gidebilirsin tutmuyorsa sene bitince
tam vakıf degilim ama oldugunu bilmen arastırman icin iyi bi sebep biraz arastır gidecegin ogrenci işleriyle kendi okulunun ogrenci işleriyle iletişime gec bilgi verirle

var birazdan yazarım

tam vakıf degilim ama oldugunu bilmen arastırman icin iyi bi sebep biraz arastır gidecegin ogrenci işleriyle kendi okulunun ogrenci işleriyle iletişime gec bilgi verirler inşallah
Hocam ben çoğu yerin programlarına baktım neredeyse okuduğum yerle aynı olan yerler var fakat bu sene olan yatay geçiş başvurularına baktığımda herkesi ilk sınıftan başlatıyorlar.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Diş hekimliginde yatay geçiş yapanlar yazarsa sevinirim.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Lütfü A
dersler uyuşuyorsa kaldığın sınıftan devam ediyorsun, uyuşmuyorsa prosedür değişiyor. en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden alırsın .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aquila
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dersler uyuşuyorsa kaldığın sınıftan devam ediyorsun, uyuşmuyorsa prosedür değişiyor. en doğru bilgiyi öğrenci işlerinden alırsın .
Araştırdığım kadarıyla tek ders dahi farkli olsa en baştan baslatiyorlar yani sene kaybı olmadan geçmek imkansız gibi bir şey

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Lütfü A
Araştırdığım kadarıyla tek ders dahi farkli olsa en baştan baslatiyorlar yani sene kaybı olmadan geçmek imkansız gibi bir şey
büyütülecek bir olay değil tıpta geçen arklarım var bazı üniler uyuşuyor bazıları uyuşmuyor araştırman lazım.

Top Bottom