Arama sonuçları: *

• Users: Lympha
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lympha

Matematik test kitabı önerisi

hocam hedefiniz hangi üni bölümüydü?
  2. Lympha

lise matematiği 0 olan kısmını görmemişim pardon. Adım adım çalışıp öğrenebilecek konu anlatımlı soru bankaları alabilir bence
  3. Lympha

? 3d yayınlarından gayet memnunum ben
  4. Lympha

3d yayınları 1692907194 bana 0 2 1219 derler; 0 düzgün matematik hocası 2 matematik neti 1219 donanım arşivi forum reaksiyon puanı
  5. Lympha

12. Sınıflara Geçmiş Olsun

2 seçenek var ya mezuna kalıcan köpek gibi çalışıcan ya da hoşgeldin tek öğün olarak makarna yiyeceğin bir hayat...
  6. Lympha

benim anlamadığım nokta, 12. sınıfların okula gitmemesi neden milli eğitime batıyor? isteyen gider isteyen gitmez. 11 sene boyunca zorunlu gitmişiz zaten o kalan 1 sene de salın kendi bildiğimizi okuyalım.
  7. Lympha

beden eğitimi, resim,müzik gibi dersler de işleniyor ama hocam. Bunların bize hiçbir katkısı yok vakit israfından başka bir şey değil.
  8. Lympha

ayıptır sorması okula gidip gelmenin ne gibi bir katkısı olucak insanlara? okula gitmek istemeyen insan bırakında gitmesin kimisi için evde çalışmak daha verimli. yine aynı keza okulda verim alanlar için de kötü bir durum bu. Derste aklı olmayan biri okula giderse dersin akışını bozmaktan başka...
  9. Lympha

milli eğitim başkanı konuştukça batıyor. Mümkünse hiçbirşey demesin.
  10. Lympha

okul vakit kaybından ibaret. Okula gidip geleceğine evde kendim ders çalışırım daha verimli.
  11. Lympha

YKS Tercih için yardım

dostum kusura bakma ama bu notlarla pekde mümkün değil gibi en iyisi sen 1 sene sıkı çalış.
Top Bottom