Golf 4 R32
80+ Silver
12.sınıf olan ama lise matematiği 0 olan birine hangi yayınları önerirsiniz?
0+0 san değişmez kural 345 matematik.12.sınıf olan ama lise matematiği 0 olan birine hangi yayınları önerirsiniz?
Aga meslek lisesindeyim 9-10.sınıfta doğru düzgün sınıfa gelen matematik hocamız yoktu mesela haftada 10 saat matematik varsa biz en fazla 4 saat işliyorduk. 11-12.sınıfta hiç matematik görmedik. Bende bu sene dershaneye başladım. Matematik netim şu an 1-2Bir tık geç kalmışsın korkutmak için söylemiyorum işin ciddiyetini kavra
3d yayınları12.sınıf olan ama lise matematiği 0 olan birine hangi yayınları önerirsiniz?
bana 0 2 1219 derler;Aga meslek lisesindeyim 9-10.sınıfta doğru düzgün sınıfa gelen matematik hocamız yoktu mesela haftada 10 saat matematik varsa biz en fazla 4 saat işliyorduk. 11-12.sınıfta hiç matematik görmedik. Bende bu sene dershaneye başladım. Matematik netim şu an 1-2
Bilmiyorsun madem milleti yanlış yönlendirme3d yayınları
? 3d yayınlarından gayet memnunum benBilmiyorsun madem milleti yanlış yönlendirme
Temeli olmayan biri çözemez? 3d yayınlarından gayet memnunum ben
lise matematiği 0 olan kısmını görmemişim pardon. Adım adım çalışıp öğrenebilecek konu anlatımlı soru bankaları alabilir benceTemeli olmayan biri çözemez
Bilmemene bir şey demiyorum olan olmuş zaten yazın başında başlamalıydınAga meslek lisesindeyim 9-10.sınıfta doğru düzgün sınıfa gelen matematik hocamız yoktu mesela haftada 10 saat matematik varsa biz en fazla 4 saat işliyorduk. 11-12.sınıfta hiç matematik görmedik. Bende bu sene dershaneye başladım. Matematik netim şu an 1-2