Takahashi Ryosuke
80+ Bronze
tam sıfırsan aktif o kadar sıfır değilsen acil yayınları matematiğin ilacı ona da yok diyorsan karekök 0
hocam hedefiniz hangi üni bölümüydü?Elimde sadece problem kitabı var bu arada. Hocanın tavsiyesiyle aldım onu da.
Hakkari molotof mühendisliği (!)hocam hedefiniz hangi üni bölümüydü?
Sana problemler kitabını şimdiden başla diye alırdıysa o hocanına beynindeki her kıvrımına... Sen boşver problemleri önce ilk 12 konuyu halletElimde sadece problem kitabı var bu arada. Hocanın tavsiyesiyle aldım onu da.
İlk 12 konu ne oluyorSana problemler kitabını şimdiden başla diye alırdıysa o hocanına beynindeki her kıvrımına... Sen boşver problemleri önce ilk 12 konuyu hallet
Temel konular çarpanlara ayırma bölme bölünebilme internette hocalar öyle ayrım yapıyorİlk 12 konu ne oluyor
Problemleri günlük 10 soru olsa bile çözerse çok iyi olur çünkü konuları bitirip sonra probleme başlarsa diğer dersler yetişmezSana problemler kitabını şimdiden başla diye alırdıysa o hocanına beynindeki her kıvrımına... Sen boşver problemleri önce ilk 12 konuyu hallet
Günlük 20 istedi problemlerden.Problemleri günlük 10 soru olsa bile çözerse çok iyi olur çünkü konuları bitirip sonra probleme başlarsa diğer dersler yetişmez
Benim demek istediğim düzenli olması 20 çözebilirsen daha iyi ama başta zorlanırsan paragraf falanda çözmen gerek günlük yavaş yavaş soru sayısını artırırsınGünlük 20 istedi problemlerden.
3D biraz kalın gelebilir. Temeli azıcık varsa yağ gibi akar ama 0 birine çok zor gelir.3d yayınları
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana 0 2 1219 derler;
0 düzgün matematik hocası
2 matematik neti
1219 donanım arşivi forum reaksiyon puanı