Arama sonuçları: *

• Users: LynxE
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. LynxE

Ailem Yurda Gelebilir mi ?

gerek var mı sence ?
  2. LynxE

Başvurmalık Burs Önerisi

İhtiyaç burslarından bahsediyorum belki düşer diye hepsine başvurmayı düşünüyorum
  3. LynxE

Başvurmalık Burs Önerisi

Dostlar malum üniversite dönemi burs başvurusu için 5-10 tane vakıf önerir misiniz?. Not: Başarı bursu olmasın sıralama çöp
  4. LynxE

Say 1.5M universite onerisi

Sen yanlış anladın sanırım 1.5m sıralamada genelde ücretli veya %25 burslu yerler var o yüzden paran yoksa pek bir seçeneğin kalmıyor demek istedim
  5. LynxE

1.5m sayısalda paran yoksa pek bişey gelmiyor TYT puanın iyiyse 2 yıllık bakabilirsin
  6. LynxE

Yeni konu açmak yerine bir önceki konuyu yükseltmeyi deneyebilirsin
  7. LynxE

İyi üniversite kötü bölüm seçilir mi ?

İstediğim bölüm anadoluda üni
  8. LynxE

sizce DGS mantıklı mıdır?

Bende öyle yapmayı düşünüyorum fakat çok zor.Bilgisayar/Yazılım müh kontenjanları en fazla 3-4 kişi oluyor.Sağlam sıralama yapmak gerkiyor DGS'de.
  9. LynxE

Üniversite tavsiyesi

Gözüm 3.25-3.75 😐 1721234986 Aile evi olduğu için kalmak istemiyorum 2 yıllık okunmaz mı hocam 1721235009 TYT puanın fena değilse 2 yıllık bölümlere bi bak
  10. LynxE

Üniversite tavsiyesi

Biraz skolyoz var ve göz numaram yüksek umarım sen kazanırsın.
  11. LynxE

Üniversite tavsiyesi

Polislikte aklımda fakat dediğim gibi sağlıktan geçemem muhtemelen.
  12. LynxE

Üniversite tavsiyesi

Bende msü düşünmüştüm fakat sağlıktan geçme ihtimalim düşük olduğu için vazgeçtim.
  13. LynxE

Üniversite tavsiyesi

Sayısal 397k yaptım fakat 4 yıllık adam akıllı bölüm gelmiyor.Bende 2 yıllık bilgisayarla alakalı bölüm okuyup DGS ile geçiş yapmayı düşünüyorum.TYT sıralamam 485k Elektronik haberleşme teknolojisi diye bir bölüm buldum 2 yıllık seçersem bu bölümde okuyacağım. Sizce mezuna mı kalmalıyım...
  14. LynxE

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Beyler sayısal 400k yazılım müh gelir mi :kekw:
  15. LynxE

2.dönem nakiller haftalık mı

İkinci dönemin başlangıcından şubat ayının sonuna kadar haftalık, diğer zamanlarda ise aylık gerçekleşiyor.
  16. LynxE

2.Sınavların Yapılmasını mantıklı buluyor musunuz ?

Ziya Selçuğun amacı ne acaba
Top Bottom