Neler Yeni

Ailem Yurda Gelebilir mi ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Selamlar. Yarın yurda yerleşeceğim. Ailem de yurtta odama yerleşmek için gelip yardım etmek istiyorlar. Tek seferlik odama gelebilirler mi acaba yoksa yasak mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Herkesin senin gibi ailesinin gelip ODAYA kadar yerleştirdiğini düşün sence nasıl bir kargaşa olur ? Üniversite hayatına başlıyorsun kendi kararlarını kendin vermek hayata atılmak için güzel bir zaman, tek başına bir şeyler yapmaya adım at. Ayrıca odaya kadar ailesiyle gelen birini görsem gülme gelirdi bana yani sağlık açısından herhangi bir problemi yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Ayrıca en fazla yetkililerin odasında oturup çay içer öğrenci odalarına çıkamaz

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkesin senin gibi ailesinin gelip ODAYA kadar yerleştirdiğini düşün sence nasıl bir kargaşa olur ? Üniversite hayatına başlıyorsun kendi kararlarını kendin vermek hayata atılmak için güzel bir zaman, tek başına bir şeyler yapmaya adım at. Ayrıca odaya kadar ailesiyle gelen birini görsem gülme gelirdi bana yani sağlık açısından herhangi bir problemi yoksa
Ben zaten gerek olmadığını söyledim ama ısrar ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence gelmemeleri senin için daha iyi :)
Bence de daha iyi ama maalesef ısrar ediyolar D:

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Enes Opçin
ailenin önem vermesi senin ordaki otoritenin zayıflığının göstergesi olmamalı diye düşünüyorum . yanlış anlamayın kendi düşüncem sadece bu :)
bunun otoriteyle bir alakası yok ki, sadece insanlar farklı gözle bakıp saçma sapan muhabbet çevirmesin diye gelmemeleri daha iyi bence. tabii ki aile insanın her şeyidir fakat bir yaştan sonra artık bağımsızlaşmayı da öğrenmeli insan :)

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Alperen Çelebi
bunun otoriteyle bir alakası yok ki, sadece insanlar farklı gözle bakıp saçma sapan muhabbet çevirmesin diye gelmemeleri daha iyi bence. tabii ki aile insanın her şeyidir fakat bir yaştan sonra artık bağımsızlaşmayı da öğrenmeli insan :)
ikinci cümlenize sonuna kadar katılıyorum . ama ilk cümleye kendi düşünceme göre pek sıcak bakmıyorum.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Enes Opçin
ikinci cümlenize sonuna kadar katılıyorum . ama ilk cümleye kendi düşünceme göre pek sıcak bakmıyorum.
öyle zaten düşüncenizde haklısınız olması gerekeni düşünüyorsunuz evet ama toplumumuz buna uygun değil maalesef :D

Top Bottom