Sadece Ben
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
Selamlar. Yarın yurda yerleşeceğim. Ailem de yurtta odama yerleşmek için gelip yardım etmek istiyorlar. Tek seferlik odama gelebilirler mi acaba yoksa yasak mı ?
gerek var mı sence ?Selamlar. Yarın yurda yerleşeceğim. Ailem de yurtta odama yerleşmek için gelip yardım etmek istiyorlar. Tek seferlik odama gelebilirler mi acaba yoksa yasak mı ?
Izin vermiyorlar %99 durumda.Selamlar. Yarın yurda yerleşeceğim. Ailem de yurtta odama yerleşmek için gelip yardım etmek istiyorlar. Tek seferlik odama gelebilirler mi acaba yoksa yasak mı ?
Ben zaten gerek olmadığını söyledim ama ısrar ediyorlar.Herkesin senin gibi ailesinin gelip ODAYA kadar yerleştirdiğini düşün sence nasıl bir kargaşa olur ? Üniversite hayatına başlıyorsun kendi kararlarını kendin vermek hayata atılmak için güzel bir zaman, tek başına bir şeyler yapmaya adım at. Ayrıca odaya kadar ailesiyle gelen birini görsem gülme gelirdi bana yani sağlık açısından herhangi bir problemi yoksa
Bence de daha iyi ama maalesef ısrar ediyolar D:bence gelmemeleri senin için daha iyi![]()
ailenin önem vermesi senin ordaki otoritenin zayıflığının göstergesi olmamalı diye düşünüyorum . yanlış anlamayın kendi düşüncem sadece bubence gelmemeleri senin için daha iyi![]()
bunun otoriteyle bir alakası yok ki, sadece insanlar farklı gözle bakıp saçma sapan muhabbet çevirmesin diye gelmemeleri daha iyi bence. tabii ki aile insanın her şeyidir fakat bir yaştan sonra artık bağımsızlaşmayı da öğrenmeli insanailenin önem vermesi senin ordaki otoritenin zayıflığının göstergesi olmamalı diye düşünüyorum . yanlış anlamayın kendi düşüncem sadece bu![]()
ikinci cümlenize sonuna kadar katılıyorum . ama ilk cümleye kendi düşünceme göre pek sıcak bakmıyorum.bunun otoriteyle bir alakası yok ki, sadece insanlar farklı gözle bakıp saçma sapan muhabbet çevirmesin diye gelmemeleri daha iyi bence. tabii ki aile insanın her şeyidir fakat bir yaştan sonra artık bağımsızlaşmayı da öğrenmeli insan![]()
öyle zaten düşüncenizde haklısınız olması gerekeni düşünüyorsunuz evet ama toplumumuz buna uygun değil maalesefikinci cümlenize sonuna kadar katılıyorum . ama ilk cümleye kendi düşünceme göre pek sıcak bakmıyorum.