Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MTBC

YKS Çalışıyor Musunuz ? Çalışıyorsanız Durumunuz Nedir ?

Bu yıl zevk için giricem sınava Ocak'ta başlayacam yıllar sonra lise konularını okumak heyecan uyandırıyor var mı öneriniz çalışmayı ne şekilde yapayım?
  2. MTBC

Tyt Hangi̇ Dersler Yorum ????

Sınavlar online oluyordu son sınava kadar açık öğretimde.
  3. MTBC

Açık Lise Sınavları Online Mı ? Online İse Nasıl Oluyor ?

Geçen dönem sınava online şekilde girdi halam. Bu dönem değişiklik olabilir. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen @MYSTIC
  4. MTBC

Basit Bir Konu: Açık Öğretim Lisesi

Katılıyorum, konuyu nerede anlıyorsan orada çalış ki senin için daha iyisi olsun.
  5. MTBC

Savaşta Bilgi mi üstündür Kılıç mı ?

Cahilce savaşmak ateşe atlamaya benzemez mi?
  6. MTBC

5 ayda eşit ağırlık 120 bine girilir mi?

Olur ya :D Ufku genişler en azından.
  7. MTBC

Günde yarım saat, 15 dakika çok bir zaman kaybı olmaz bence :)
  8. MTBC

Çalışmanı 4-5 saat ve üzeri çıkarırsan bu ezberci sistemde başarılı olacağını düşünüyorum rahatlıkla. Kitap okumayı unutma :)
  9. MTBC

Üniversite öğrenci kartımı kaybettim

Öğrenci işlerine bir sorsana dostum seni yönlendirsinler, gazete duymadım da arkadaşım kaybettiğinde öğrenci işlerine gittiğinde oradan vermişlerdi, teslim edilmişti.
  10. MTBC

İş imkanı olan bölümden boş bir bölüme yatay geçiş

Ben Hukuk Fakültesi tutarken maddi imkansızlıklar nedeniyle gidemedim Gollum, Bunun acısını iyi bilirim, bu yüzden içimde ukte kaldı hep. Gittiğim bölüm çok kısır bir bölümdü(TDE), ya formasyon alıp öğretmen olacaksın ya da okulda kalacaksın, bir araştırma görevlisi vs. olacaksın dediler...
  11. MTBC

İş imkanı olan bölümden boş bir bölüme yatay geçiş

Hayatını bir şekilde geçindirebilirsin. Öyle veya böyle bir şekilde bir para kazanıp bunun ile hayatını idame ettireceksin. Bugün verdiğin kararın yarın zararını yine sen göreceksin veya yararını sen göreceksin. Bu konuda ben insanın hangi bölüm olursa olsun; kalifiye olması, kendisini o bölümde...
  12. MTBC

YKS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Hayırlı olsun şimdiden arkadaşlar. Üniversite seçiminizi dikkatli yapmanızı öneririm. :)
  13. MTBC

TYT İçin Kaynak Önerileri

Güzel konu dostum sınava girecek arkadaşlara umarım yardımcı olur.
  14. MTBC

Yazılılar erteleniyor (kesin değil , yüksek bir ihtimal )

Olay aslında tuşlu telefon da değil, öğretildikten sonra yapılsa aslında o zaman verim daha da arttırılabilir. Elbette ders anlatıyorlar ama dediğim gibi yüz yüze farklı olur tabii ki. Bizim kadar vaka sayısı var mı acaba kıyasladığınız ülkelerde?
  15. MTBC

Bazı öğretmen arkadaşlarım teknoloji ile çok samimi değiller. Şimdiye kadar öğrendiler ama ben yüz yüze olduğu kadar verimli olacağını düşünmüyorum. Dersler için yapacak bir şey yok maalesef bekleyeceğiz bu pandeminin bitmesini. :D
  16. MTBC

Allah öğrenci arkadaşlara kolaylıklar versin. Pandemi bitse de herkes bir rahatlasa... :)
  17. MTBC

Sınıfta kalırmıyım? 10.sınıf

Meslekte barajdan kalırsan bildiğim kadarıyla sınıfta kalıyorsun dostum, inşallah geçersin :)
Top Bottom