Evet online.Normal okul sınavlarına göre daha kolay(Düzenlenmiştir)Arkadaşlar Sınavlar Online Mı ? Online'sa Sistem Nasıl Oluyor ? Sınavları Zor Mu ?
Hocam Haber Sitelerinde Online Yazıyor, Kesin Mi Okulda Olması ?Online değil gidip oluyorsun.Normal okul sınavlarına göre daha kolay
Geçen dönem sınava online şekilde girdi halam. Bu dönem değişiklik olabilir. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen @MYSTICArkadaşlar Sınavlar Online Mı ? Online'sa Sistem Nasıl Oluyor ? Sınavları Zor Mu ?
Hocam pardon başka bir şeyle karıştırdım ben.Evet online oluyor ve kolay.Ama nasıl işliyor bilmiyorumHocam Haber Sitelerinde Online Yazıyor, Kesin Mi Okulda Olması ?
Yok hocam karıştırdım yüzdenGeçen dönem sınava online şekilde girdi halam. Bu dönem değişiklik olabilir. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen @MYSTIC
Hocam Benim Kredim 228.Sınav korona döneminde online olarak yapıldı fakat bu sene değişiklik gösterebilirler.
Online olduğu zamanlarda zaten çok kolay oluyordu rahatlıkla geçersiniz.
Kredi notunu artırman gerekiyor.Obp Arttırmak İçin Ne Yapmalıyım ?
Teşekkürler. Anladığım Kadarıyla Normal Okuldaki Gibi, Senelerin Ortalaması Toplamı/4Kredi notunu artırman gerekiyor.
Kaç kredide kaç not var pek bilgim yok.
Fakat kredi notuna göre hesaplanıyor olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuradan yapabilirsiniz.
Güzel anlatılmış.Açık Lise Diploma Notu Hesaplama - Açık Tercih
aciktercih.com
İyi bari bende bir yanlışımı daha düzeltmiş oldum.Teşekkürler. Anladığım Kadarıyla Normal Okuldaki Gibi, Senelerin Ortalaması Toplamı/4
Yani Fazla Kredi Almak İşe Yaramıyor.