Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

Gıcık müdür yarın okula çağırıyor

Senin hususi gitmek gerekiyor
  2. Margot Robbie

Üniversiteye kayıt oldum ne yapmam lazım?

Yok bende almadım bi bilgim yok
  3. Margot Robbie

Tıp ile ilgili soruları cevaplayabilirim

Hocam dayak yeme sıklığınız nedir
  4. Margot Robbie

Sıralamam ve puanım daha iyi olmasına rağmen üniversiteye gidemedim ?

O geçen senenin olmasın link var mı
  5. Margot Robbie

Sıralamam ve puanım daha iyi olmasına rağmen üniversiteye gidemedim ?

Gerçek sıralamalar bir ay kadar sonra YÖK Atlas'ta açıklanır. Sen bu sıralamaları nereden buldun?
  6. Margot Robbie

Mezuna kalmak mantıklımıydı?

Dostum hukuk zor değil artık, bu sene sıralamalar bayağı düştü. İnan bana normal netlerine +10 da ayt matematik neti eklesen hukuk çok rahat gelir. Tarih öğretmenliği demek yüzde doksan dokuz işsizlik garanti demek boşuna okuma onu. İllaha öğretmenlik istiyorsan Özel Eğitim var. Öğretmenlikte...
  7. Margot Robbie

Mezuna kalmak mantıklımıydı?

Öncelikle bu feleğin çemberinden geçmemiş insanlardan öneri almayacaksın, ikincisi de mezuna kalman doğru bir karar, üstüne ekleye ekleye gidersin, sozelden çok iyi bir sıralama yaparsın, eşit ağırlıktan da güzel sıralama gelir. Sözel dersleri biliyorsun zaten, tek yapman gereken konu tekrarı ve...
  8. Margot Robbie

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

Aynen öyle, matematiğin zorlugundan dolayi ea lar matematik yapamadı, önlerinde çok sayilsalci var
  9. Margot Robbie

Şu anda EA'yı biliyorum çünkü önlerinde çok satisalci vardı ve 3 senedir yükselen puanlar artık pik noktasına ulaşmıştı sonuç olarak bekledigim gibi oldu
  10. Margot Robbie

Hukukta falan sıralamayı bayağı geri atmış 40k da ki kardesim 28 bindeki hukuka girdi kesinlikle geri atacağını tahmin ediyordum ama 5 bin civarı atar diye düşündüm 10k dan fazla atmış
  11. Margot Robbie

DGS ne kadar mantıklı?

Gerekirse bir sene mezuna kalın adam gibi çalışın dgs ile iş yapmayın zor
  12. Margot Robbie

Bilgisayar Mühendisliği

Bölümden bölüme değişir, bilgisayar mühendisliği için konuşacak olursak Bilkent, İTÜ, Boğaziçi, Galatasaray, Koç, Hacettepe sayılabilir
  13. Margot Robbie

Bilgisayar Mühendisliği

İyi üniversite = iyi hayat
  14. Margot Robbie

Marmara Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi?

YÖK atlastan akademik kadroya bak, bölümlere göre değişir.
  15. Margot Robbie

Yks tercihlerinde ne yapmalıyım?

Öğretmenliği bitirdiler, tavsiye etmem.
  16. Margot Robbie

YKS tercih listem çok mu hayalperest?

Uygun görünüyor şu anda, muhtemel gelecek sıralama aralığı 500 - 430k. Sıralama aralığını böyle geniş tutmanda fayda var. Bir sorun yok güzel yapmışsın.
  17. Margot Robbie

Sıralamamın tuttuğu bölüme kesin girer miyim?

Bu bilgilerle hiçbir şey söyleyemeyiz, hangi bölüm ve sıralama onu bilmemiz lazım, bildiğimiz takdirde de kesin bir şey diyemeyiz.
  18. Margot Robbie

Yüksek Puanlı Anadolu Lisesimi Yoksa Düşük Puanlı Yatılı Fen Lisesi mi?

Küçük yaşta yatılı kalınmıyor be dostum ailenden uzakta yaşanmıyor, üniversitede olur ama lisede olmuyor bence. Bir de Fen lisesinde sadece sayısal bölüm var, şu an sayısal istesen bile hangi bölümü okuyacağın ileride değişebilir. Anadolu lisesinde ise çoğu bölümün açılma ihtimali var. Hem puanı...
  19. Margot Robbie

Mezuna kalmak ya da kalmamak / Üniversite Tercihleri

Yani o sana bağlı, adam gibi oturup çalışman lazım. Kendini buna şartla. O tyt 800 bin yapan adamla kıyaslama kendini o gezmiş tozmuş çalışmamış, hacettepe kazananla da kıyaslama onun da kapasitesi oymuş çalışarak kendini kanıtlamış. Sen ayrı bir canlısın başkalarına bakma. Her dersten kaynak...
Top Bottom