Hayır muhtemelen bulamayacaksın. Halk arasında yanlış bilinen konulardan biri tıpçılara her yerden burs yağdığı bilgisiburs falan bol mu tıpçılar için aileden gelen pek bi para olmayacakta benim için
5 senedir hiç denk gelmedimHocam dayak yeme sıklığınız nedir
Benim kardesjm de tip okumak istiyor meslek lisesinde okuyor ve 11.sinifa gecti. 0dan baslayacak ne onerirsin ? Yapabilir mi ? Ben bilgisayar okuyorum ona yardim edebildigim kadar edecegim fakat 3 hafta sonra okullar aciliyor benimde gidecegim en azindan yol gostermek istiyorumMerhabalar. 5. Sınıf tıpçı olarak tercih dönemi sonrası tıp ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.
Sedyeye yat. Birkaç tane ayna yerleştir. Lokal anestezi yap aynaları kullanarak yapkendimi nasıl ameliyat ederim?
Meslek lisesinde okuyorsa temeli ve çevresi kötüdür diye tahmin ediyorum. İşi gerçekten zor. Bu işler sadece temel değil çevre ile de ilgili. Tüm arkadaşların hadi gelin şunu yapalım buraya gidelim diyorsa kimse ders çalışmıyorsa senin de çalışasın gelmez. O sebepten dershene önemli olabilir kardeşin için. Dershaneler dersi pek iyi öğretmezler ama iyi bir çalışma ortamı ve çevresi oluştururlar. Kardeşinin arkadaşlarını aldırmayıp güzel bir çalışma temposuna girmesi gerekiyor. Sürecin zor kısmı bu tempoya ayak uydurmak. Tempoya ayak uydurursa gerisi çorap söküğü gibi gelir zatenBenim kardesjm de tip okumak istiyor meslek lisesinde okuyor ve 11.sinifa gecti. 0dan baslayacak ne onerirsin ? Yapabilir mi ? Ben bilgisayar okuyorum ona yardim edebildigim kadar edecegim fakat 3 hafta sonra okullar aciliyor benimde gidecegim en azindan yol gostermek istiyorum
İşin raconu sedyehocam sedye şartmı? yatak olmazmı?
3d printerdan basbi hastaneden çalmayı deniyim bakim sonra dediklerinizi yapıcam peki önerdiğiniz f/p bi kalp varmı? 2.el ucuza veya0mı alayım
Cok kotu bi cevresi yok ama dogru dersle pek ilgisi yokSedyeye yat. Birkaç tane ayna yerleştir. Lokal anestezi yap aynaları kullanarak yap
Mesaj otomatik birleştirildi:
Meslek lisesinde okuyorsa temeli ve çevresi kötüdür diye tahmin ediyorum. İşi gerçekten zor. Bu işler sadece temel değil çevre ile de ilgili. Tüm arkadaşların hadi gelin şunu yapalım buraya gidelim diyorsa kimse ders çalışmıyorsa senin de çalışasın gelmez. O sebepten dershene önemli olabilir kardeşin için. Dershaneler dersi pek iyi öğretmezler ama iyi bir çalışma ortamı ve çevresi oluştururlar. Kardeşinin arkadaşlarını aldırmayıp güzel bir çalışma temposuna girmesi gerekiyor. Sürecin zor kısmı bu tempoya ayak uydurmak. Tempoya ayak uydurursa gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten