Neler Yeni

Tıp ile ilgili soruları cevaplayabilirim

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet Kıvrak
Merhabalar. 5. Sınıf tıpçı olarak tercih dönemi sonrası tıp ile ilgili sorularınızı cevaplayabilirim.
Bende 4.sinifim aktif olarak iPad 9 kullanıyorum fakat şuan eğitim kampanyasında yeni iPad airi alsam mı sence ne diyorsun. iPad 9 çok rahat mezun eder beni ama bilemedim valla ne yapsam bütçe sıkıntı degil

venuuex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuzhan
Bende 4.sinifim aktif olarak iPad 9 kullanıyorum fakat şuan eğitim kampanyasında yeni iPad airi alsam mı sence ne diyorsun. iPad 9 çok rahat mezun eder beni ama bilemedim valla ne yapsam bütçe sıkıntı degil
Para israfı olur. iPad 9 rahatlıkla mezun eder seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok kotu bi cevresi yok ama dogru dersle pek ilgisi yok
Çevresi kötü derken sigara, alkol vs vs onlardan bahsetmiyorum onlar ayrı. Eğer çevrendeki arkadaşların ders çalışmıyorsa başka şeylerle uğraşıyorlarsa bu seni de etkilemeye başlıyor. Meşhur bir söz vardır en yakın 5 arkadaşının ortalaması sensin diye ders konusunda da çok geçerli bu. Başarılı olmak istiyorsa önce arkadaş çevresini daha derslerle uğraşan kişilere dönüştürmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahm3t_I3atuhan_9
Hayır muhtemelen bulamayacaksın. Halk arasında yanlış bilinen konulardan biri tıpçılara her yerden burs yağdığı bilgisi
Derece yapsakta zor mu?

Yoksa bpş boş gelip tıp oku cart curt derlerse ben de para sıkıntı dersem burs da az oluyor dediğimde boş boş konuşurlarsa dövecem de xd

venuuex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuzhan
Derece yapsakta zor mu?

Yoksa bpş boş gelip tıp oku cart curt derlerse ben de para sıkıntı dersem burs da az oluyor dediğimde boş boş konuşurlarsa dövecem de xd
derece derken ilk 100 vs yaparsan ilk 100 bursu alırsın bir de bazı üniler ilk bilmem kaç tercihe yazıp gelirsen şu kadar para veririm diyor onu tutturursan yaparsın

taner s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Taner sav
hocam sorum size tıp söylendiği kadar zor mu şöyle bir durumum var devlette tıp gelmediğinden vakıf ünisine gitmek durumundayım yıllık 330k masrafı var sizce değer mi?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Volkan
Para israfı olur. iPad 9 rahatlıkla mezun eder seni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çevresi kötü derken sigara, alkol vs vs onlardan bahsetmiyorum onlar ayrı. Eğer çevrendeki arkadaşların ders çalışmıyorsa başka şeylerle uğraşıyorlarsa bu seni de etkilemeye başlıyor. Meşhur bir söz vardır en yakın 5 arkadaşının ortalaması sensin diye ders konusunda da çok geçerli bu. Başarılı olmak istiyorsa önce arkadaş çevresini daha derslerle uğraşan kişilere dönüştürmeli.
benim öyle yakın arkadaş yok ben neyin ortalamasındayım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahm3t_I3atuhan_9
derece derken ilk 100 vs yaparsan ilk 100 bursu alırsın bir de bazı üniler ilk bilmem kaç tercihe yazıp gelirsen şu kadar para veririm diyor onu tutturursan yaparsın
Hocam 100e giren adama da bi zahmet versinler.
1000 olabilir de 100e girmek şans biraz da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,967
Üyeler
159,080
Son üye
Bwrk11
Top Bottom