meslek lisesine gidip bu bolumden mezun olmayi ve dgs ile bilgisayar muhendisligine gecis yapmayi dusunuyordum sence mantikli mi (ablam anadolu lisesine gidip mezuna kaldigi icin anadolu ya gitmeme izin vermiyor )
Abi matematik konuları neler yani size 1. Sınıfta matematiğe nerden başladılar anlatmaya hangi konulardan?Bilgisayar programcılığı hakkında soruları olan varsa yeni mezun olarak sorularınızı cevaplayabilirim. (NOT: İş konusunda çok fazla istedikleri olduğu için temmuz sonundan beri fabrikada çalışmaktayım. Biraz cep harçlığı ve masaüstü sistem alabilmek için girdim. Tahminen eylül sonu çıkarım. DGS sayısal 21k yaptığımdan geçiş yapamayacağım sanırım. Bi ihtimal eşit ağırlıktan açıköğretim YBS yazarım.)
Alıntıyı görüntüle
*
*
*
Arkadaşlar giriş-orta düzeyde bilgim var bunu sonradan yazarak eksik bilgi verdiğimi kapatayım. Ben bölüm konusunda soruları olanlar için açtım yoksa kendi bilgimden değil.
mat 1'de tyt mat, mat 2'de ayt mat anlatıldı.Abi matematik konuları neler yani size 1. Sınıfta matematiğe nerden başladılar anlatmaya hangi konulardan?
Yani temelden öğretip ayt ye kadar yol alıyorlar öylemimat 1'de tyt mat, mat 2'de ayt mat anlatıldı.
Bazı yerlerden duyduğuma göre toplama çıkarmadan başlıyorlarmismat 1'de tyt mat, mat 2'de ayt mat anlatıldı.
benim gördüğüm kadarıyla üniversitelerin hepsinde sadece 1. Dönemde mat1 anlatılıyor mat 2 yok ve Mat1 de bizim bildiğimiz 9-10 konularımı yoksa daha gelişmiş halı mi? Bende bu bölümü düşünüyorum meslek liseliyimmat 1'de tyt mat, mat 2'de ayt mat anlatıldı.
1. sınıf 1. dönem(güz dönemi) mat 1, 1. sınıf 2. dönem(bahar dönemi) mat 2 dersi. Üniversitelere göre değişiyor zorluk; mat 1 tyt(9-10. sınıf), mat 2 ayt(11-12. sınıf).benim gördüğüm kadarıyla üniversitelerin hepsinde sadece 1. Dönemde mat1 anlatılıyor mat 2 yok ve Mat1 de bizim bildiğimiz 9-10 konularımı yoksa daha gelişmiş halı mi? Bende bu bölümü düşünüyorum meslek liseliyim
Abi biz zaten tyt den giriyoruz bu bölüme ayt matematik ne alaka? Hem unilerin ders programında yani %80-90 ında sadece mat 1 var ayt matematiğin öğretilmesi çok saçma olur1. sınıf 1. dönem(güz dönemi) mat 1, 1. sınıf 2. dönem(bahar dönemi) mat 2 dersi. Üniversitelere göre değişiyor zorluk; mat 1 tyt(9-10. sınıf), mat 2 ayt(11-12. sınıf).
Abi merhaba stajı kolay buldunmu ve dgsyi dusunuyormusunBilgisayar programcılığı hakkında soruları olan varsa yeni mezun olarak sorularınızı cevaplayabilirim. (NOT: İş konusunda çok fazla istedikleri olduğu için temmuz sonundan beri fabrikada çalışmaktayım. Biraz cep harçlığı ve masaüstü sistem alabilmek için girdim. Tahminen eylül sonu çıkarım. DGS sayısal 21k yaptığımdan geçiş yapamayacağım sanırım. Bi ihtimal eşit ağırlıktan açıköğretim YBS yazarım.)
Alıntıyı görüntüle
*
*
*
Arkadaşlar giriş-orta düzeyde bilgim var bunu sonradan yazarak eksik bilgi verdiğimi kapatayım. Ben bölüm konusunda soruları olanlar için açtım yoksa kendi bilgimden değil.
staj bulunması çok zor. Çevren fazlaysa eğer belki bulursun. Dgs ile yönetim bilişim sistemleri okuyorum. Geçen sene geçmiştim bu sene 4. sınıf oldum.Abi merhaba stajı kolay buldunmu ve dgsyi dusunuyormusun
DGS için ne kadar çalıştınstaj bulunması çok zor. Çevren fazlaysa eğer belki bulursun. Dgs ile yönetim bilişim sistemleri okuyorum. Geçen sene geçmiştim bu sene 4. sınıf oldum.