Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Altan alınan ders hangi dönemi etkiler?

Alttan aldığın ders kaldığın dönemi etkiler. Aldığın dönemin not ortalamasını etkilemez. Sadece geçince GNO etkilenmiş olur.
  2. Matt Murdock

Kaç saat devamsızlık hakkım var?

Haftada 3 saat büyük ihtimal. 3 hafta oluyor o yüzden. 3 hafta olunca 1 saat fazla oluyor fakat sayması gerek hoca onu.
  3. Matt Murdock

Matematik hocam çok düşük sözlü veriyor.

Aile yapısını hiç saymadım çünkü o en başta olması gereken şey. Türkiye'nin özeti aile yapısı zaten. Klasik Anadolu aile yapısına sahip olmayıp daha düzgün bir yapıya sahip olsak şu an bırak uzayı galaksi dışına falan çıkmıştık. Aile yapılarının zekası ülke siyasetini, geleceğini her şeyi...
  4. Matt Murdock

Kimsenin bir şeye müdahale edeceğini zaten ben de düşünmüyorum. PKK Propagandası yapan hocalar tanıdım ki çoğu şu an çalışmaya devam da ediyor. Kusura bakmayın ben size katılmıyorum. Düşük puan ile öğretmen oluyorlar sonra milyonlarca öğretmen atanmayı bekliyor fakat hiçbirinin öğretmenlik yapma...
  5. Matt Murdock

Hocam tehdit et demesine ne yapacak moderatörler. Yıllardır öğretmenler öğrencileri tehdit edince problem yok. Yanlışları şikayet edince problem var.
  6. Matt Murdock

Ve benim bahsettiğim değerlendirme de buydu işte. Buna uyarak vermesi gerekir normalde.
  7. Matt Murdock

TR genelinde buna uyan öğretmenlerin sayısı %10'luk bir dilim olduğunu bile sanmıyorum.
  8. Matt Murdock

Bu davranışta bir hoca direkt okuldan bile atılmalı. En saçma öğretmen tipi.
  9. Matt Murdock

Evet haklısın. Öğretmenler de bilmiyor zaten sözlü kuralını. Öğretmenlerin çoğu direkt öğretmenlik ne onu bilmiyor. Kafasından puan sallayıp geçiyor halbuki dönem içinde tek tek yapılan tüm aktiviteleri toplayıp öğrenci durumuna göre puan vermesi gerekli fakat bilmiyorlar. Git şikayet et...
  10. Matt Murdock

Derse katılmayıp yine yüksek alıyorsa o durumda şikayet edebilirsiniz hocam çünkü mebe göre sözlü ders içi katılım ve aktivite için verilir. Müdüre çık eğer durum düzelmezse cimere veya bölgendeki müdürlüğe kadar git.
  11. Matt Murdock

Kızlara gelince yüksek demiş erkeklere gelince düşük. Genel de erkekler derste trollük yapıyor. Kızlar da en anormali katılıyormuş gibi gözükür. Ben zaten diğer yorumda kuralına uymayan hocalar var dedim. Sırf kız diye yüksek veriyorsa elbette şikayet edilmeli çünkü burada da orantısızlık...
  12. Matt Murdock

Sözlü verilme amacı zaten ders içinde yaptığın aktiviteler ve katılım için verilen bir şey. Sözlü puanını siz hala sınav ile orantılı bir şey sanıyorsunuz. Bu mantıkla düşük alan öğrenciye iyice düşük verilerek daha de dersten soğutuluyor. Asıl sınava göre puan veren öğretmenler benim için iş...
  13. Matt Murdock

Derse katılmayan öğrenci, kimi nereye şikayet ediyor kusura bakma da dostum çok fazla gaza geliyorsunuz bu gibi durumlarda. Gözlerim PKK öven hoca gördü onu attıramadık. Sözlüden düşük veren hocayı nasıl attırdınız acaba :D
  14. Matt Murdock

Sözlü genel olarak ders içinde gösterdiğin eylemler için verilir. Sınav'dan yüksek olma gibi bir kuralı da yok. Uyumaman veya birilerini rahatsız etmemen gösterdiğin eylem ile alakası yok. Sınavda kötü olan birinin derse katılımı yüksek ise daha yüksek sözlü alabilir. Bunun tam kuralını bilmeyen...
  15. Matt Murdock

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Sözel
  16. Matt Murdock

Resim öğretmenliği okumak mantıklı mı?

Çizgi Film ve Animasyon oku tavsiyedir
  17. Matt Murdock

MSÜ, KHO için göz sorunları hakkında:

Detaylı sağlık raporu mezuniyet öncesi alınıyor. 5 yıl sonunda göreve hazır birini elbette atmazlar. Attıkları oluyor fakat sonrada olan güvenlik soruşturması gibi sebeplerden. Sağlıktan atmıyorlar. İçeriden net bilgi. Bu arada ben KHO vs. önermiyorum. HHO girebilirsen olur. Eğer giremezsen onun...
  18. Matt Murdock

Göz çizdirmek de normalde girememe sebebi. Yine de inan çok değişken bir şey. Puanın çok iyidir, çizdirince iz kalmamıştır ve okuma problemin yoktur komisyon geç der. Arkada döner böyle kişiye bakma işi. Sen çizdireceksin ve şansına gelecek doktora kalan bir şey. Doktor onaylarsa her türlü...
  19. Matt Murdock

2 dereceyi geçince bırakıyorlar fakat göz çizdirirsen geçersin. Bazı hekimler kıllık yapıp göz çizdirenleri de bırakıyor. Düştüğün komisyona bağlı bir şey. Sen gözünü çizdirip gir. Komisyon için de şansına kalmış. Yine de belli olunca bana gittiğin hastaneyi verirsen belki bir yararım dokunur...
  20. Matt Murdock

Gastronomi Hakkında Tavsiye Verebilir Misiniz?

Gastronomi gireceksen zaten Sözel çalışacaksın. Bu yüzden dil seçmenin bir mantığı yok. Geliştirme amacıyla diyorsan da onu kendin yaparsın.
Top Bottom