Arama sonuçları: *

• Users: MeYuk
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. MeYuk

Ailem ders konusunda çok baskı yapıyor ne yapmalıyım?

Dershanen yada okulunda rehberlik hocası illa vardır. Durumu onunla paylaş. Ailene doğru bir üslup ile yaptıklarının yanlış olduğunu iletir. Ah bu veliler yok mu :) Az çalışıp öz çalışılsa yeter zaten, dünyanın sonu değil.
  2. MeYuk

1.kademe antrenörlük Yedek Astsubay seçilmeye etki ediyor mu?

Fiziki zorlukları geçtim. Psikolojik olarak zorlukları var . Örnek olarak kafana göre mesai sonrası olsa bile farklı bir garnizon' a geçemezsin. Garnizon terk alman lazım başına bir şey gelse yine sen sorumlu oluyorsun :) Ayrıca zimmet işlemleri rütbeli personel olduğun için zimmet vermeye...
  3. MeYuk

1.kademe antrenörlük Yedek Astsubay seçilmeye etki ediyor mu?

377. dönem ( ilk alınan yedek astsubayların dönemi) yedek astsubaylık eğitimimi alıp kıtalara dağıldık. Benim zamanımda taburumun geneli bilgisayar programcılığı mezunuydu ve muhabere sınıfında görev yaptık. Okuyacağın bölümün tabii ki etkisi var fiziki şartlara hiç bakma bile topal devam vardı...
  4. MeYuk

Bilgisayar programcılığı bölümü çok mu kötü?

Ben bilişim sektöründe kıdem ve bilginin daha önemli olduğu düşündüğüm için 2 yıllık bölümü seçip bitirdim. Sonrasında askerlik hizmetimi tamamladıktan sonra sektöre girdim. Çok değerli insanlarla beraber iş yaptım. Şuan halihazırda DGS ile Yönetim Bilişim Sistemlerini tamamlıyorum. Bence...
  5. MeYuk

Bilgisayar programcılığı bölümü çok mu kötü?

Sevgili kardeşim, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. Üniversiteyi kazandığım zaman puanım Marmara üniversitesi Bilgisayar Programcılığına da yetiyordu. Ben sırf aile evinden ayrılayım hayatın zorluklarını tatmak için Çanakkaleyi tercih ettim. Ne...
  6. MeYuk

bilgisayar programcılığı okunur mu?

Valla kardeşim onları takip etmeyi bırakalı nereden baksan 6-7 yıl oldu. Ben Çanakkale den mezunum. Okuldan ne öğrendin diye sorarsan koskoca bir " 0 " önemli olan kendini nasıl geliştirdiğin. Hangi sertifikaları aldığın. Referansların gerisi önemsiz şeyler
  7. MeYuk

bilgisayar programcılığı okunur mu?

Okunur. Kendini hangi yönde geliştirirsen illa iş imkanı var.
  8. MeYuk

Üniversitelerin Yüzyüze Açılma Kararı

Kredi deme hocam bana daha onun ödemesi duruyor :rolleyes:
  9. MeYuk

Ülkemizde durumu olmayan öğrenci arkadaşlarımız çok maalesef umarım devlet öğrenci arkadaşlarımıza destekte bulunur.
  10. MeYuk

Bence açılması gerekiyordu. Şöyle bir sorun var ama başka şehirlerde okuyan öğrenciler ne yapacak yurtlar kapalı 3-4 ay için ev mi kiralayacaklar ne yapacaklar? Bilgilendirme yapıldı mı ?
Top Bottom