Neler Yeni

bilgisayar programcılığı okunur mu?

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Arkadaşlar önlisanstan tercih yapacağım bi kaç üni yazdım ama açıkta kalma ihtimalim çok yüksek bi sene daha kalıp sınava mı gireyim bilgisayar programcılığı mu okuyayım? Bölüm nasıl yazılıma falan merakım var ne yapmam gerekir sizce

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Okunur. Kendini hangi yönde geliştirirsen illa iş imkanı var.

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
İyi üniler hangileri 190k sıralamam var 400 puan
Valla kardeşim onları takip etmeyi bırakalı nereden baksan 6-7 yıl oldu. Ben Çanakkale den mezunum. Okuldan ne öğrendin diye sorarsan koskoca bir " 0 " önemli olan kendini nasıl geliştirdiğin. Hangi sertifikaları aldığın. Referansların gerisi önemsiz şeyler

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
2 yıllık sa okuma. 4 yıllık ise oku.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk
Arkadaşlar önlisanstan tercih yapacağım bi kaç üni yazdım ama açıkta kalma ihtimalim çok yüksek bi sene daha kalıp sınava mı gireyim bilgisayar programcılığı mu okuyayım? Bölüm nasıl yazılıma falan merakım var ne yapmam gerekir sizce
kardeşim öyle bir maaş alıyor ki aklın hayalin durur. bu piyasa koşullarında işi bilen en kallafiyeli kişi bile yeni mezun olmuş iş tecrübesi olmayan kişinin yanında maaş bile alamaz. kendinizi geliştirmelisiniz bu doğrultuda harika bir sektör, meslek.

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıllık sa okuma. 4 yıllık ise oku.
Önlisans 2 yıllık oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kardeşim onları takip etmeyi bırakalı nereden baksan 6-7 yıl oldu. Ben Çanakkale den mezunum. Okuldan ne öğrendin diye sorarsan koskoca bir " 0 " önemli olan kendini nasıl geliştirdiğin. Hangi sertifikaları aldığın. Referansların gerisi önemsiz şeyler
2 yıllık mı okumuştun

Top Bottom