Arama sonuçları: *

• Users: Meto155
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Meto155

Sınıftamı Kalıyorum ( Devamsızlık )

Heyet raporu alman gerekiyor diye biliyorum.O rapor da ekstra 30 gün devamsızlık hakkı ekliyor diye hatırlıyorum.Onu alırsan bir sıkıntı olmaz ama bu halinle kalıyorsun galiba.Müdürün ve doktorun ile iyice konuş,boşu boşuna bir yılını yeme.Çoğu okul sınıfta bırakmıyor bu arada geçen sene 60...
  2. Meto155

1 dönemde 5 günlük devamsızlık hakkı 2 dönem sıfırlanır mı

Sınır 5 gün tam 5 olursa belge alabiliyorsun.Ben geçen sene 25 özürlü 4.5 özürsüz ile belge almıştım.Devamsızlık silme işini de çoğu okul yapmıyor bu sene daha katı kurallar geldi.Çok sıkıştıysan takip raporu veren doktorlar var dikkat bozukluğu falan.
  3. Meto155

Kimya bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Kusura bakmayın hocam.Bu aralar gerginiz biraz malum.Kimyaya ilginiz varsa okunur bu arada,bir sürü çalışma alanı var.İlaç sanayi,kimyager, formasyonla öğretmenlik gibi
  4. Meto155

Kolay gelsin bu arada.Sınavda başarılar.12. sınıfım bende kafana takılan başka bir şey olursa özelden yazabilirsin hocam
  5. Meto155

Valla ya bir bitmedi şunlar forumda yatıp kalkıp millete bulaşıyor.Bir arada tüm mesajlara gülme emojisi atan biri vardı yok oldu
  6. Meto155

Kimyager olup olmamam seni ilgilendiriyor mu?Boş yorum yapma
  7. Meto155

Baktım şimdi sadeleştirme yapmış orada hocam.Verdiği x ler de çözelti kütlesi m¹.c¹=m².c² formülünü kullanmış
  8. Meto155

Video açılmıyor hocam,video ismi verirsiniz bakayım
  9. Meto155

Açık lise hakkında 10. Sınıf

Git kankam pişman olursun sonra ama geç olur.En azından liseyi kesin bitir yani üni okumayacaksan bile.Şuan 12 yim bende günde bir saat falan boşluğum oluyor sen düşün.Okula gitmek hiçbir sey yani de geç anlıyorsun.Babanın sözünden çıkma bence her zaman senin iyiliğini ister.
  10. Meto155

Açık lise hakkında 10. Sınıf

Bazı özel durumlar dışında geçemiyorsun açık liseye(engel, milli sporcu,evlilik vs).Geçme de zaten.
  11. Meto155

İnsanlara AŞIĞIM ne İş yapmalıyım?

Satış,pazarlama,insan kaynakları düşünebilirsin
Geri