Sınıftamı Kalıyorum ( Devamsızlık )

bide kanka zaten raporlu devamsızlık hakkı toplam 30 gün benim zaten 12 gün yapmışdım doktor 20 gün rapor verse gene kalırdım ki raporlu hakkım gitmiş olurdu

Valla "kanka" ben liseden 2005'te mezun oldum, benim zamanımda böyle abuk subuk şeyler yoktu. Hastaysan giderdin okuldan raporu alırdın, ertesi gün gelip müdüre teslim ederdin.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu tarz rahatsızlıklarda ekstra devamsızlık hakkı sunuluyor diye biliyorum. Tedavi zorunluluğu olan öğrencilerin devamsızlık hakkı 60 gün olarak geçer ancak bunun için resmi bir rapor gerekiyor. Dilekçe gibi olgularla çözülemez.

Tam olarak emin değilim, liseden mezun olalı biraz oluyor. Araştırmakta fayda var.

normalde size 60 gün izin vermilmesi gerekiyor yani size heyet raporu verilmesi gerekiyordu ama vermemişler gidip kanıtlar ile şikayetçi olun kalmazsınız eğer şikayetçi olmaz iseniz ve müdür de yardımcı olmaz ise kalırsınız

Heyet raporu alman gerekiyor diye biliyorum.O rapor da ekstra 30 gün devamsızlık hakkı ekliyor diye hatırlıyorum.Onu alırsan bir sıkıntı olmaz ama bu halinle kalıyorsun galiba.Müdürün ve doktorun ile iyice konuş,boşu boşuna bir yılını yeme.Çoğu okul sınıfta bırakmıyor bu arada geçen sene 60 devamsızlığı olan arkadaşımız vardı hasta da değildi ama idare geçirdi.Biraz da insiyatife bağlı yani.

bide kanka zaten raporlu devamsızlık hakkı toplam 30 gün benim zaten 12 gün yapmışdım doktor 20 gün rapor verse gene kalırdım ki raporlu hakkım gitmiş olurdu
heyet raporu çıkartılıyor böyle durumlarda falan 60 günlük diye biliyorum.

Neden müdüre sormuyorsun.

Heyet raporu vermeleri lazımdı ve raporlu hakkı normalde 30 değil 20 gün raporsuz ise 10 gün sana heyet raporu vermedikleri takdirde sınıfta kalıyorsun geçmiş olsun

yardımcı olan arkaaşlara çok teşekkür edicem artık bi şekilde halledicez heyet raporu falan doktora muaynem lduğu gün konuşayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hırtolar geçmiş olsun yazmamış, ben yazayım. geçmiş olsun
cansın

annen ve babanla beraber gidip konuşun

Çok geçmiş olsun birader.

Son düzenleme:
bır arkadasımın kalcası kırıldı ustelık okulda olmus bu olay 2. donem gıtmedı 1.donemın ortalaması ıle gectı mudure soyle boyle bır durumda okula gıtme durumun yok

Geri