Arama sonuçları: *

• Users: Mlfz
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. M

Nasıl Açık liseye gecebilirim ?

Hafız olmak icin belge aldıktan sonra hafızlık için çalışmama falan gerek var mı ? 1725970294 Öyle bir şey varmış şimdi baktım ama etrafımda okul falan mı ne olmicakmis tam araştırayım en iyisi
  2. M

Nasıl Açık liseye gecebilirim ?

Merhaba bu sene 9. Sınıf oldum ve meslek lisesine gidiyorum ama tasinmamiz gerek tasindigimiz yer ise şuan ki okulumdan uzak tasindigimiz yerdeki okullara puanım yetmiyor ailem açık okumam için tamam diyor ama zorlastirma oldu bu zorlastirmalar neler ? Hangi sebepli kişiler açık okuyabilir ? Ve...
  3. M

Mesleki eğitim merkezi diploması programı nedir ?

Tamam olayı anladım ama bir arkadasım iş'i kendimizin bulması gerektiğini söyledi sectigim mesleki eğitim merkezi iş imkanı sağlamıyor mu ? Ha bide benim sectigim merkez bir lise ve bu lise yiyecek ve içecek hizmetleri ile alakalı benim yapacağım meslek de yiyecek ve içecek hizmetleri alanı mı...
  4. M

Mesela diyelim ki ben farklı okula gittim mesleki eğitim merkezi diploması programında sectigim okul farklı o zaman noluyor peki?
  5. M

Merhabalar 14 yaşındayım bu sene lgs ye girdim ve 1. Tercihlerim olmadı 2. Tercihi bugün yapacaktım ama yaparken karşıma mesleki eğitim merkezi diploması programı diye bir şey çıktı bu nedir acaba ?
  6. M

Lgs tercihler nasıl yapılır?

Lgs Sınavına bu sene girdim ve yarın açıklanıyor lise tercihleri ne zaman yapilacak ve nasıl yapılır bilgilendirme yaparsanız sevinirim
  7. M

Lise 9. Sınıfta açık nasıl okuyabilirim?

Teşekkürler
  8. M

Zaten doktor kontrolündeyim ama okula her gittigimde yine aynı şeyler oluyor okula gidip rahatsızlık yaşayıp 2 gün dinlenip 1-2 hafta sonra yine aynı şeyi yaşamaktansa açık okuyup devamsızlık derdi kalma derdi sona erse ve hastalığım devir daim edip durmasa daha iyi olur hastalığım sayesinde...
  9. M

Devamsızlık yapmam aslında biraz şans işi çünki çok yoruldugumda yada üzerime baskı olustugunda bayilacak gibi oluyorum ve neredeyse kendime gelmem 2 gün sürüyor ortaokulda doğru düzgün arkadaşlıklar bile kuramadım ailem ise sadece okumamı istiyor başka şans tanımıyorlar bende açıkdan okumak...
  10. M

Bu sene lgs ye girdim 9. Sınıfa geçeceğim ortaokulda deamsizlik'dan dolayı her sınıfta şök le geçtim lise de bildiğim kadarıyla devamsizlik hakkı geçtiğinde direk kalıyoruz kendi isteğimle meslek lisesine gitmeyi planlıyorum lise de ya devamsızlıktan yada ortalamadan dolayı kalacağım son gelen...
  11. M

Açık lise nasıl okuyabilirim ?

Bu son olan kurallardan sonra açık liseye kim ve hangi sebeplerden açık liseye geçebilir ? Şahsen benim sağlık sorunlarım var kesin ve net bişe yok ama hep hastayim ve çok fazla ateşim çıkar hep halsiz olurum dışarıya çıktığımda biraz yoruldugum da kalbim sıkışır ve başım döner bu yüzden okula...
  12. M

LGS yaklaşıyor çok stresliyim

Dstum artık fazla bı katkı saglayamazsın kendine ortalaman iyiyse adresinde güzel ortalama ile alan varsa o okula gidebilirsin oda yoksa büyük ihtimal meslek lisesine gitmek zorunda kalacaksın ama kendi halinde ota b.ka karışmayan kavgacı bir kişi degilsen gastıronomi bölümü olan meslek lisesine...
  13. M

Boş yere devamsızlık sayılması?

Yani kağıdı aldım ama imzalama falan yapmadım oda herkese dağıttıkları içindi müdüre kadar gittim asla beni takmadilar veli ile gidecegim bu sefer
  14. M

Boş yere devamsızlık sayılması?

Okulda gezi vardı 2 sınıf bizim ve diğer sınıf için düzenlenmiş geziye bazı durumlardan dolayı gidemedim gezi tüm okul saatini kaplıyor yani okula sadece gezide olan yere gitmek için gelmek gerekiyordu bende dediğim gibi geziye katılamadım okula gittigimde ders islenmeyecekdi o yüzden okula da...
  15. M

Okumak istemiyorum okulu sevmiyorum

Tam duzeliuorum dedim herşeyi toparladım hedefim amacim tamdı arkadaşlar hep yanındadır hicalsrla aram hep bozuktur karışmam onlara beni sevmezler yinede neyse kendimi düzenledim tamma dedim ilk haftasinda ayağımın üzerinden araba geçti sınav haftasi denk geldi ne biliyorsam unuttum yerimden...
  16. M

Okumak istemiyorum okulu sevmiyorum

Merhaba ben 8.sinifa gidiyorum saat geç olmasına rağmen uyumuyorum okula gitmek istemiyorum okulla alakalı değil genel olarak gitmek istemiyorum arkadaşlarım var ama istemiyorum zorba yada kendini havalı sanan instagram dan dropshopping videoları falan gorup havalara giren kişi değilim normal...
Top Bottom