Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Baraj dersten kalırsam açık liseye geçebilir miyim?

Meslek lisesinde okuyorum bir tane meslek dersinden kaldım ve o ders edebiyatla beraber baraj dersim 2. dönem açığa almayı düşünüyorum baraj dersten kalmam açığa geçmemi engeller mi?
  2. Mutluleymun

Devamsızlık 5 olunca mı belge alamıyoruz 5'i geçince mi

Yarın müdür yardımcısını arayıp konuşturacağım ailemi yok yazmazlar diye düşünüyorum son gün zaten 1642630052 Çok hastayım ayağa kalkamıyorum
  3. Mutluleymun

özürlü devamsızlığım da 9 rapor alsam da aynı şey olacak
  4. Mutluleymun

Yarın okula gitmeyeceğim devamsızlığım 4, yarın gitmezsem 5 olacak özürsüz devamsızlık 5 olunca mı belge alamıyorum yoksa 5'i geçmesi mi lazım
  5. Mutluleymun

Dilekçe ile öğretmeni derse girmemesini sağlama

Okullarda izinsiz görüntü almak yasak diyebiliyorum kanıtlamak isterken suçlu çıkabilir.
  6. Mutluleymun

9 ve 10. sınıf tekrarı için dershane gerekli mi?

pandemi yüzünden 9 ve 10. sınıfı neredeyse boş geçtim bu yaz ikisini tekrarlamam gerekir mi yoksa 11. sınıfın yaz tatilinde tekrarlayabilir miyim çok mu geç olur?
  7. Mutluleymun

Lise sınavları olacakmı ne zaman

Ben olacağını düşünmüyorum ama bizim öğretmenlerimiz bayramdan sonra olur diyor
  8. Mutluleymun

2. Sınavlar Yapılır Mı ?

Bizim okula daha bir şey gelmedi
  9. Mutluleymun

Sınavda yaptığım büyük yanlış

Belki de ailen seni desteklediği için en düşük 96 alıyorsundur ?
  10. Mutluleymun

Sınavda yaptığım büyük yanlış

Senin iyiliğini istedikleri için böyle yapıyorlar eğitim hayatında 2 dönüm noktası var birisi lise diğeri üniversite sınavı denemelerde kötü yapıyordum LGS'den 430 almıştım ders çalışmana bak moralini bozma
  11. Mutluleymun

Yılbaşı için mâni önerisi

Oldu mu :D
  12. Mutluleymun

Bulamadım arama içerisindeyim şu an
  13. Mutluleymun

Edebiyat dersinde öğretmenimiz istedi de yılbaşı ile ilgili mâni önerisi var mıdır :D
  14. Mutluleymun

Edebiyattan Kalırsak Nolur ?

Telafi sınavlarında 50 puanın üstünde alman gerekir aksi taktirde üst sınıfa geçersin ama telafi sınavını kazanana kadar girmen gerekir. 1610016837 Kankacım yok öyle bir şey anadolu liselerinde baraj ders sadece edebiyat ondan da kalırsan telafi sınavları ile toparlayabilirsin ortalamanı 45...
  15. Mutluleymun

Edebiyattan Kalırsak Nolur ?

Yanlış yönlendirmeyin lütfen Edebiyat dersinden kalırsan telafi sınavlarına girersin sınıfta kalmak için ortalamanın 45 altında olması gerek.
  16. Mutluleymun

SINAVLAR ERTELENDİ

Dostum 60 puanı ek olarak alıyorsun kendin üniversite sınavına çalışıp 500 tam puan aldıktan sonra giremeyeceğin üniversite yok beynini kullanmaya davet ediyorum seni
  17. Mutluleymun

SINAVLAR ERTELENDİ

İkisi aynı düzeyde sınavlar değil birisi senin hayatının sınavı diğeri sınıfı geçmene yarıyor
  18. Mutluleymun

Truman Show filmindeki felsefi görüşler?

Felsefe dersinin performans ödevi için gerek internetten bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Top Bottom