Neler Yeni

Dilekçe ile öğretmeni derse girmemesini sağlama

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
arkadşalar selam bizim bir tane hocamız var derste sürekli azar işitiyoruz 30 dk ders varsa 20 dk sı bize kızmakla geçiyor ********** vb laflar konuşuyor derste oturma şeklimize kadar karışıyor ve bütün sınıfta bu durumdan baya rahatsız oluyor dilekçe yazsak müdüre versek hoca derse girmez veya başka bir hoca girer mi ?

Bura.K

80+ Silver
Sınıfça ortak dilekçe verirseniz okul idaresi öğretmenle ilgili gerekli işlemleri başlatacaktır. Eğer başlatmazlar ise (ki sanmıyorum) dilekçeleri MEB'e gönderirseniz onlar gerekli işlemleri yapacaktır.
Bu arada ne hakkında kızıyor? Öğretmen derste çok abartmadıkça düzene karışabilir. Oturma düzenine vesaire. Disiplini ayarlayabilir. Oturma şeklinize karışması gayet normal. Ama hakaret etmesi normal değil.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,134
İsim
.
arkadşalar selam bizim bir tane hocamız var derste sürekli azar işitiyoruz 30 dk ders varsa 20 dk sı bize kızmakla geçiyor ********** vb laflar konuşuyor derste oturma şeklimize kadar karışıyor ve bütün sınıfta bu durumdan baya rahatsız oluyor dilekçe yazsak müdüre versek hoca derse girmez veya başka bir hoca girer mi ?
Hocam bayağı bayağı insanların önünde hakaret ediyorsa direk MEB e ver.
Şahsen öyle yapardım.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oturma düzenine karışması gayet normal bu arada ne yazık ki insanı rahatsız eder ama bu konuda şikayette bulunamazsınız. Fakat sürekli olarak size hakaret ediyorsa sınıfça önce idareye haber verin. İsterseniz direk bakanlığa da gidebilirsiniz ki okul idaresi konuyla çok ilgilenmezse bakanlığa verin dilekçeyi.

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sınıfça ortak dilekçe verirseniz okul idaresi öğretmenle ilgili gerekli işlemleri başlatacaktır. Eğer başlatmazlar ise (ki sanmıyorum) dilekçeleri MEB'e gönderirseniz onlar gerekli işlemleri yapacaktır.
Bu arada ne hakkında kızıyor? Öğretmen derste çok abartmadıkça düzene karışabilir. Oturma düzenine vesaire. Disiplini ayarlayabilir. Oturma şeklinize karışması gayet normal. Ama hakaret etmesi normal değil.
arkadaşıma sunum ödevi vermişti yaptı hoca beğenmedi geldi sıra arkadaşım yanıma oturdu bende sırtına vurdum olsun canın sağolsun gibisinden sonra bana dedi sen terbiyesissin vb kelimeleri söylemeye başladı başka sınıf arkadaşlarıma da geri beyinli vb kelimeler dediği oluyordu mesela diyor elinizi yüzünüze koymayın yüzünüzü ellemeyin dik oturun herşeye karışıyor kısacası

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Hoca sınıf düzenini sağlar yerlerinizde değişiklik yapabilir eğer gürültü ses falan varsa uyarabilir ztn disiplini sağlar hakaret ediyorsa falan o zmn dilekçe yazabilirsiniz sınıfça tabi duruma bağlı eğer hocaya saygısızlık falan yapılırsa hoca tabikide bagırabilir kızabilir ama durduk yere bu tarz şeyler yapıyorsa ve rahatsız oluyorsanız elbette şikayet etmek en doğal hakkinizdir bu arada sadece sizin sınıfta mı böyle yoksa tüm okula mı böyle davranıyor?

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoca sınıf düzenini sağlar yerlerinizde değişiklik yapabilir eğer gürültü ses falan varsa uyarabilir ztn disiplini sağlar hakaret ediyorsa falan o zmn dilekçe yazabilirsiniz sınıfça tabi duruma bağlı eğer hocaya saygısızlık falan yapılırsa hoca tabikide bagırabilir kızabilir ama durduk yere bu tarz şeyler yapıyorsa ve rahatsız oluyorsanız elbette şikayet etmek en doğal hakkinizdir bu arada sadece sizin sınıfta mı böyle yoksa tüm okula mı böyle davranıyor?
tüm okul şikeyetci ben kardeşimle ayın okula gidiyoruz farklı sınıftayız onların sınıfında da şikayetçiler hocadan

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
derste oturma şeklimize kadar karışıyor
Buna kızması gayet doğru.
Senin önünde hoca duruyor. Hatta hocayı bırak bir büyüğün duruyor. Oturuşunu kalkışını bilmen lazım.

Eğer dediğin gibi kızma işlemi vs. varsa müdür yardımcısına şikayet edin. Telefon yasak değilse videoya çekebilirsiniz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,134
İsim
.
Hocam bu öğretmen kadın mı erkek mi ?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
tüm okul şikeyetci ben kardeşimle ayın okula gidiyoruz farklı sınıftayız onların sınıfında da şikayetçiler hocadan
O zaman hocayla alakalı bir sorun olabilir dediğim gibi aşırı derecede önemli değilse şikayet etmeye gerek yok eğer durduk yere saçma bir konuda şikayet ederseniz boş yere milleti oylamaya gerek yok peki şiddet uyguluyor mu?

Tre-x

80+ Silver
Eğer dediğin gibi kızma işlemi vs. varsa müdür yardımcısına şikayet edin. Telefon yasak değilse videoya çekebilirsiniz.
telefon bütün devlet okullarında yasak diye biliyorum
hocam hiç müdürle uğraşmayın direkt MEB e başvurun
ayrıca MEB hizmet numarası

"444 0 632"

Top Bottom