Resmi olarak çalışma iznin yok ama girişken ve tanıdığı olan biriysen Almanya'ya gidip iş bulup daha sonra Türkiye'ye dönmeden çalışma vizesi çıkartmanı sağlayabilir. Burada yeşilin tek avantajı iş bulacağın ülkeye gidip yerinde iş bulmanı sağlar.
Alakası yok arkadaşlar. Ben de yeşil pasaporta sahibim. Sigorta girişim olduğu ve öğrenci olmadığım halde avrupaya vizesiz gidebildim. Tek şart 25 yaşına kadar çıkartıp 25 yaşına kadar kullanabilmen. Babanın hakkı varsa sende çıkartabilirsin.
Sadece ağırlıklı olarak görülüyor. Diğer dinlerde müfredatta geçiyor. Laik ülkeyiz diye islamı öğrenmeme isteği olmasın. Avrupa'da sözde laiktir ama derslerinde islamı hristiyanlık kadar sık anlatmazlar. Böyle boş şeylere kafa yormayın.
Bizim üniversite uzaktan eğitime yatırım yapmaya başladı. Açılma ihtimaline düşük gözle bakıyorlar ama vakalar da azalıyor. Hiç belli değil yani şuan. Ne karar verirlerse sürpriz olacak.
1610831917
Neden açmasınlar? Üniversiteler diğer eğitim kurumları gibi değil, meslek üzerine eğitim...
Çok terbiyesizce ve boş bir şey. Sınav yapılmasın etiketini atarsın anlarımda istifa etmesini istemek niye yani?
Sorsan bu etiketi atanlara çoğu niye istediğini bilmez. Yazık..