Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Sıfırdan nasıl matematik öğrenirim?

çok teşekkürler geçen seneden denemelerim duruyor matematikler boş problemleri çözüp bırakıyordum diğerlerini bilmediğimden 1722794056 Dershane olacak elbette, haftada 3 gün olacak. Youtube'u günlük tekrar olarak kullanmayı düşünüyorum. Derslerim erken bitiyor 1-2 gibi evde oluyorum evime yakın...
  2. OdinSonThoR

Hayır YKS ye hazırlanıyorum TYT yi oturtup sonrasında AYT yi halletmek istiyorum.
  3. OdinSonThoR

Ben 12. sınıfta sınava girmemiştim ailevi durumlardan dolayı bu senede 800k yaptım ve matematik yapamıyorum. EA girmek istiyorum ve cidden matematik öğrenmek için elimden geleni yapacağım. Nasıl öğrenirim? Ne ile çalışmalıyım? Nereden başlamalıyım? İktisat okumak istiyorum ve oda mat ağırlıklı...
  4. OdinSonThoR

Yakın zamanda sağlık meslek lisesinden mezun olanlar bakabilir mi

kanka öğretmenim direk bi göz atıp geçip geçmediğimi söyledi bana 70 mi ne almıştım 1-2 gece çalışıp.. bittikten sonra okuldan wp gruplarından vs iletirler sana en kötü git müdür yardımcına sor
  5. OdinSonThoR

Yakın zamanda sağlık meslek lisesinden mezun olanlar bakabilir mi

Selamlar bir sorum olacak beceri eğitim sınavında neler çıktı nasıldı zor muydu? Full test mi çıktı yoksa klasik soru var mıydı? 4 gün sonra sınavım var ama nasıl çalışmalıyım bilmiyorum ünite sonu sorularına bakmam yeterli mi yoksa bütün üniteye tekrar mı atmam lazım?
  6. OdinSonThoR

Proje ödevimi yapay zekaya yaptırabilir miyim?

Teşekkürler
  7. OdinSonThoR

çok teşekkürler peki daha uzun yapma imkanım var mıdır? 1680933350 Örnek için çok teşekkürler istesem daha uzun yapabilir miyim?
  8. OdinSonThoR

Selamlar edebiyatta bir şiiri hikayeye çevireceğiz bunu yapay zekaya yaptırabilir miyim veya nasıl yaptırabilirim?
  9. OdinSonThoR

Açık liseye geçiyorum ama ailem istemiyor

Selamlar durumu kısaca özetleyip birde sizin fikirlerinizi almak istedim. Yarın açık liseye geçiyorum zaten şurada 2 ay kalmış ne açık lisesi diyebilirsiniz ama sağlık meslekte olduğumdan staj yapıyorum ve ailem beni sağlığa yazdırdığından istemeyerek yapıyorum. Aileme çok net bir teklif sundum...
  10. OdinSonThoR

300 TL okul çantası önerisi

Kumaşı böyle su tutmayan kumaş gibi değişik ama su geçirip geçirmediğini hatırlamıyorum fırtınada ben çantamın içindeki kitaplara poşet geçiriyorum garantiye alıp Eski çantam çok daha rahattı ama daha büyüktü ve 2016-17 gibi 150 TL'ye almıştım pahalıydı benim için rahatlığı 6-7/10 diyebilirim
  11. OdinSonThoR

300 TL okul çantası önerisi

Çantalarda sadeliği seven bir insanım önceki çantalarımda 500 tane cep vs 11.sınıfta aldığım çanta bu hala kullanıyorum inanır mısın 60 TL'ye almıştım okulun başlarında. https://www.defacto.com.tr/nasa-lisansli-sirt-cantasi-2336598 Defactoya git çantalara bak tak fln maks 250 tldir zaten...
  12. OdinSonThoR

Özürsüz 7.5, özürlü 3 gün. Belge alabilir miyim?

Genel bilgilendirme Devamsızlık sildirme yoktur. Oran veremem ama yapmayan okulların sayısı az değil Belge alırsın. Ailenle git özürsüzleri özürlü yaptır. Benden sana bir tavsiye devamsızlığını sakla ramazanda okulda olacağız Yorgun olduğun boş olan günlere sakla benimde seninle aynı sonradan...
  13. OdinSonThoR

Ortalamanız kaç veya karneniz ne? Ne alıyorsunuz ?

70.31 Edebiyattan 45 ile kaldım ders içinde ödevi eksik olmayan biriyim 65 girdi hakkım artık haram :)
  14. OdinSonThoR

Öğretmenim bana taktı.

Şikayet ederim ama okul dışına. Cezasını alana kadar uğraşırdım.
  15. OdinSonThoR

Aradığım kriterlere göre şiir önerir misiniz?

Selamlar yarına şiir ezberlemem gerekiyor ezberim iyi olduğundan son güne bıraktım. 20 dizelik bir şiir olmalı, makinalaşmak istiyorum gibi böyle her dize kısa olmayacak orta uzunlukta olmalı Eski dile çok kaçmayacak bir şiir önerir misiniz?
  16. OdinSonThoR

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Kapanmasını istiyorum, ama çok iyi matematik öğreniyorum okulda. Tat ve koku duyuma karşılık güzel tradedi ama 4 haftadır matematik hocası yok :3 Kapanma ihtimali her zamanki gibi var ama çok düşük. Kendi düşüncem boş derslerin kalkıp 1 gün eksik gitmek. Önlemler yok zaten yoktu hala yok...
  17. OdinSonThoR

Okulunuz kaçta başlıyor?

Ne gerek var bilmesine aga :) Bende öğretmene sordum hiç bir gruba saat atılmadı Ben senin gelmeni geç karşılayım. Hoş geldin.
  18. OdinSonThoR

Okulunuz kaçta başlıyor?

:(
  19. OdinSonThoR

Okulunuz kaçta başlıyor?

Okulu gram sevmiyorum. Oturduğum çevreyi sevmiyorum, ama böyle güzellikler var.
  20. OdinSonThoR

Okulunuz kaçta başlıyor?

8 de açılıyormuş 6 da evden çıkıp şimdiki adı Şemsipaşa Camii benim keyfime göre olan adı olan Kuşkonmaz caminin Kırmızı ile işaretlediğim kısmında olan banka oturup playlistimden şarkı açacağım. Hafif uykulu ben ve chill music listemden çalan şarkı ile soğuk rüzgarda ayılacağım. 7.20 gibi...
Top Bottom