Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam en azından hafta da 2 gün olsun diyorum çünkü Amerika'da öyle diye biliyorum yani kısmen yüz yüze eğitim var. Bir de bizim sınıfta 2. vaka çıktı (ilki benim) ama sınıf kapatılmadı okulda 4-5 tane varmış kapatılan sınıf bizim ki kapatılmadı. Sınıfta hoca bile maske takmıyor.
Hayır orada okullar komple açık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
@Harley Quinn❖ hocam benim yerime içinizi döker misiniz?
1634065950652.png

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
1. sınavları olacaz ondan sonra tahminen yıl sonuna kadar evdeyiz
Yok kapanmaz.Zaman geçtikçe kapanma ihtimali daha da düşüyor ve zaten de kapanmayacağı biliniyor.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
online eğitime alışmış biri olarak kesinlikle kapatılması lazım. okullar açıldığında artan vakalar ve yeni dalgayı düşnmüyor bu bakan. 2yıldır corona var, ben daha yeni yakalandım ve okullar yüzünden. evde çalışarak ortalamamı okula gittiğimden daha yükseklere çekebildim.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Kapanacağını sanmıyorum açıkçası şu saatten sonra.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Yok kapanmaz.Zaman geçtikçe kapanma ihtimali daha da düşüyor ve zaten de kapanmayacağı biliniyor.
Vaka sayıları artıyor hastaneler dolarsa okul nasıl açık kalacak onuda çözersen tamam?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Kapanmasını istiyorum, ama çok iyi matematik öğreniyorum okulda.
Tat ve koku duyuma karşılık güzel tradedi ama 4 haftadır matematik hocası yok :3
Kapanma ihtimali her zamanki gibi var ama çok düşük.
Kendi düşüncem boş derslerin kalkıp 1 gün eksik gitmek.
Önlemler yok zaten yoktu hala yok.
İnsanlar ölüyor, acı çekiyor.
-Napim?
Tavrım budur gram umursamıyorum artık :l

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
online eğitime alışmış biri olarak kesinlikle kapatılması lazım. okullar açıldığında artan vakalar ve yeni dalgayı düşnmüyor bu bakan. 2yıldır corona var, ben daha yeni yakalandım ve okullar yüzünden. evde çalışarak ortalamamı okula gittiğimden daha yükseklere çekebildim.
İnsanlar aşı olmalı ki vakalar artmasın.Virüsü kapan çoğu kişinin aşısız ya da tam doz aşılı olmadığı biliniyor.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
İnsanlar aşı olmalı ki vakalar artmasın.Virüsü kapan çoğu kişinin aşısız ya da tam doz aşılı olmadığı biliniyor.
annem tam doz aşılı olmasına rağmen virüs bulaştı. bende 1.doz vardı banada bulaştı. ailedeki herkese bulaştı ve atlatmamız aşırı zor oldu. (hepimiz kronik hastalıklıyız.)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
annem tam doz aşılı olmasına rağmen virüs bulaştı. bende 1.doz vardı banada bulaştı. ailedeki herkese bulaştı ve atlatmamız aşırı zor oldu. (hepimiz kronik hastalıklıyız.)
Kronik rahatsızlığınız olduğundan dolayı ama bundan daha ağır atlatabilirdiniz.Aşı olanlar %100 korunmuyor Biontech'te %96 korunuyor ama bağışıklığınızda sorun varsa kapabilirsiniz.Sürü bağışıklığı oluşsun virüsün önemi kalmayacak.Daha sürü bağışıklığı oluşmadı.Sürü bağışıklığı oluşunca virüs aşısıza da aşılıya da aşılı insanlardan bulaşıcak çoğunlukla ve böylelikle aşılılarda çoğalma gibi şeyleri pek yapamadığından belli bir noktayı geçemeyecek aşısıza da aynısı geçicek.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Vaka sayıları artıyor hastaneler dolarsa okul nasıl açık kalacak onuda çözersen tamam?
Hastanede yatıpta aşılı olan çok az insan var.Aşı olanlar çok olduğundan ağır geçirenler az.Ve ölenlerin neredeyse çoğusu aşı olmayanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala cevap bekliyorum
Aşı olanlar hastalığı hissetmediği için ayakta geçiriyorlar.Hastaneye yatanların neredeyse tamamı aşı olmayanlar ve tam doz aşı olmayanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,679
Üyeler
167,180
Son üye
APEX-musta
Top Bottom