Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hastanede yatıpta aşılı olan çok az insan var.Aşı olanlar çok olduğundan ağır geçirenler az.Ve ölenlerin neredeyse çoğusu aşı olmayanlar.Sorduğum soruyla alakasını anlamad
Sorduğum soruyla alakasını anlamadım ayrıca aşı olmak istemeyen büyük bir kesim var

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bir hedefi olan herkes bence açık kalsın demeli. Ben corona kaptım okuldan şu an 2 hafta karantinam var yine de açık kalmasını istiyorum. Hastalığın bitmesini beklersek yarına YKS'ye gireriz.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Sorduğum soruyla alakasını anlamadım
Aşılı olan 60 milyon insan var neredeyse ve bu aşılı olanlardan hastaneye yatan az diyorum.Tam doz aşılı nüfusa oranla %75 olduğundan aşılılar zaten hastaneye yatacak kadar ağır geçirmiyor pek.Hastaneye yatan aşılı nadir denilecek kadar az.Yani sonuç şu oluyor 60 milyon kişinin ağır geçirme ihtimali çok az, bu yüzden hastaneye yatan insan sayısıda belli bir noktayı geçmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorduğum soruyla alakasını anlamadım ayrıca aşı olmak istemeyen büyük bir kesim var
Aşı olmak istemeyen kesim 10-15 milyon kişi ve bunlarında geçerli kanıtı yok hepsi yalan oldu.Hepsi aşıların ne olduğunu falan öğrenince aşı yaptırıyorlar zaten.Çabaları boşa,hepsi aşı olacak illa ki.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Okullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
açılsa da kapansa da üniversiteliler o kadar mağdur ediliyor ki şuan tüm yılı batırdılar. İlk 5 ders yüz yüze son 2 ders otobüste eve giderken uzaktan yapılır mı böyle bir mantık olur mu yav

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cam korkmaz
Aşılı olan 60 milyon insan var neredeyse ve bu aşılı olanlardan hastaneye yatan az diyorum.Tam doz aşılı nüfusa oranla %75 olduğundan aşılılar zaten hastaneye yatacak kadar ağır geçirmiyor pek.Hastaneye yatan aşılı nadir denilecek kadar az.Yani sonuç şu oluyor 60 milyon kişinin ağır geçirme ihtimali çok az, bu yüzden hastaneye yatan insan sayısıda belli bir noktayı geçmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşı olmak istemeyen kesim 10-15 milyon kişi ve bunlarında geçerli kanıtı yok hepsi yalan oldu.Hepsi aşıların ne olduğunu falan öğrenince aşı yaptırıyorlar zaten.Çabaları boşa,hepsi aşı olacak illa ki.
Abddede büyük bir çoğunluk aşılıydı fakat tekrar online eğitime döndüler. Dediğiniz mantıklı bir sebep değil.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Öğretmenler bir dünya masrafe ettirdiler velilere o parası şu parası diye umarım kapanmaz yazık olur o kadar paralara.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vakalar arttı fakat yılın başında da ne olursa olsun eğitimimize ara vermemeye kararlıyız dendi. Daha kapatılacağını da sanmıyorum.
Bence kapatılmasın. Benim psikolojim bir karantinaya daha hayatta dayanamaz. İlk karantina da kafayı yemiştim resmen acayip takıntılı olmuştum daha da o duruma dönmek istemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sınavlardan sonra bence şöyle olsa iyi olur;
Matematik, edebiyat,ingilizce gibi dersler için yüzyüze okula gidelim ama dersler sabah 10- öğlen en kötü 13 arası olsun diğer gereksiz dersler de online olsun.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
açılsa da kapansa da üniversiteliler o kadar mağdur ediliyor ki şuan tüm yılı batırdılar. İlk 5 ders yüz yüze son 2 ders otobüste eve giderken uzaktan yapılır mı böyle bir mantık olur mu yav
Bu okulunuz ve hocalarınızla alakalı. Ben de hukuk okuyorum ve pazartesi sabah 9 da dersimiz başlıyor 12 ye kadar sürüyor 12 ile 1 arasında normal de uzaktan gözüküyor hoca ile konuştuk toplu şekilde ve başka güne aldı hoca. Bu illa hoca ile konuşulmadan da olur ki onu da geçtim uzaktan olan derslerin kayıtları oluyor girme zorunluluğu yoksa tekrarını izle.
Konuya gelirsek arkadaş bu yks sınavına kim girecek ya ? Lise 1 e giden lise 2 ye giden adamlar yatmaya alışacak sonra üniversite sınavı yaklaşınca YKS sınavına nasıl çalışılmalı ? 9 10 full eksik yazacaklar. Arkadaşlar işlerin ciddiyetinin biraz farkına varın. Kimse okula gitmeyi sevmez ama uzaktan göreceğiniz eğitim ile yüz yüze göreceğiniz eğitim aynı olmaz. Şu okullar kapansın diyen %50 den fazla kesimi sokağa çıkma yasağı varken abi neden yasak var ya diyip yasak kalkınca fingir fingir gezip hiçbir şey yokmuş gibi kafeler gidip gezen tozan insanlar ve okullara gelince abi korona var farkındalar mı diyorlar. Traji komik gerçekten. Maske takıp çok yakın temas kurmazsanız kendinize dikkat ederseniz, aşınızı olursanız kolay kolay bir şey olmaz. Yaklaşık 2 yıldır 1 kere bile korona olmadım sebebi ne kendime dikkat ediyorum, kendimi ve ailemi önemsiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom