Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ertem
Yok işçi almamış yok dezenfektanları yenilememiş bunlar mazeret mi ya :D
Kaldı ki dezenfektan kutularıyla futbol oynayan tiplere dezenfektan yetmez de neyse eğer bu tür okul yönetimiyle alakalı durumlardan şikayetçiyseniz tek yapmanız gereken ilçe milli eğitime durumu bildirmeniz. Okullar açık dursun uzaktan eğitimle harbiden olmuyor zaten en fazla 4-5 kişi giriyor derse.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Kapanmayacak.

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Bilim kurulu gündemimizde yok diyor ama bir yandan kış çetin geçecek diyor bence onlarda ne yaptığını bilmiyor

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Okul kapansa da kapanmasa da o YKS denilen saçma sınava gireceksiniz. Okula gitmek istemiyorsanız ailenizle uzlaşmaya çalışın ve ayrılın. Ülkede bir bilgi sahibi olmayana da ihtiyaç var. Herkes doktor, savcı, mühendis, öğretmen olacak değil ya.
dayı izin verseler şuan çalışırım lise mezunu bari ol diyorlar ya istesem okurum ama çok uzun zaman geliyor

bıraktım

80+ Bronze
turizm sezonu bittikten sonra vakalardaki artış tv de yansıtılmaya başlancak o zaman belki kapanabilir belli sınıflar açık kalır

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
turizm sezonu bittikten sonra vakalardaki artış tv de yansıtılmaya başlancak o zaman belki kapanabilir belli sınıflar açık kalır
hayır o zaman değil dünya sağlık örgütü para vercekleri zaman olucak

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Bence 8,11(sayısal) ve 12. Sınıflar açık kalmalı. Çünkü 11de ve 12 de dersşer gerçekten ağır uzaktan eğitimle hiçbirşey anlamayız.
Ben 11 sayısal öğrencisiyim sözel dersler kaldırılıp sayısal ve edebiyat yapılsa gayet mutlu olurum ve okula giderim
Sınavda çıkmayacak yerlerden günde 4 saat görüyorum.(tarih,almanca,felsece)
Devlet ve özelin farkı budur onlar mutlu ve test çözüyor biz devlette sürttürüyoruz

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Ben 11 sayısal öğrencisiyim sözel dersler kaldırılıp sayısal ve edebiyat yapılsa gayet mutlu olurum ve okula giderim
Devlet ve özelin farkı budur onlar mutlu ve test çözüyor biz devlette sürttürüyoruz
ya şöyle şu yabancı dili anlayan yok pandemide kaldırırsın ve özellikle bölümlere göre çıkmayacak yerler dediğin dersler gibi 2 gün boşa çıkar belki daha iyi olabilir boşa çıkan günler canlı ders olabilir yada olmaz test çözeriz

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Tarih ve felsefe sınavda çıkıyor. TYT bölümünde ikisinde de 5 er soru var. Senin çalışmıyor olman diğer herkesin de öyle yapıp kaldırılacağı anlamına gelmiyor maalesef ki. Yabancı dil olarak da konuşursak anlayan 1 kişi bile varsa kaldırmaları yanlış olur ki vardır. Kurallar hazırlanırken keyfe ve bir gruba göre değil herkese göre hazırlanmak zorunda yani sana bana göre kural hazırlamazlar ki doğru olan da bu.

Top Bottom