Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Tarih ve felsefe sınavda çıkıyor. TYT bölümünde ikisinde de 5 er soru var. Senin çalışmıyor olman diğer herkesin de öyle yapıp kaldırılacağı anlamına gelmiyor maalesef ki. Yabancı dil olarak da konuşursak anlayan 1 kişi bile varsa kaldırmaları yanlış olur ki vardır. Kurallar hazırlanırken keyfe ve bir gruba göre değil herkese göre hazırlanmak zorunda yani sana bana göre kural hazırlamazlar ki doğru olan da bu.
Tyt 9 10 knk ama sen bilirsin ben 11 12'yi baz aldım

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Tyt 9 10 knk ama sen bilirsin ben 11 12'yi baz aldım
Doğru diyorsun tyt 9 10. 2020 tyt tarih sorularına bir bak istersen londra konferansı falan kaçıncı sınıf konusu. İnkılap konusu falan var mı yok mu ? 11. hatta 12. sınıfta işlediğim tarih konularından bile soru var emin olabilirsin. Neyse tartışmaya gerek yok. En iyisini öğrenciler bilir diyip geçiyorum :)

2mApoo

80+ Silver

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Kapanmasını istiyen kesim , Kesinlikle eğitim sisteminden nefret ediyordur , bende nefret ediyorum yks denilen saçma bir sınavdan ama yapıcak bir şey yok :,)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınavdan sonra 2 hafta ara tatil var diye biliyorum ?
Sınavlardan sonra 1 hafta ara tatil var

Bergee

80+ Silver
okulun kapanmasının kendin ve ülken için uzun vadede ne kadar zarar vereceğini acaba ne zaman anlayacaksınız?
Merak ettim okula gitmeyerek ne büyük zarara uğrayabilir bir insan? Okula gidip iş bulamayan insanlar çoktan zarara uğramış :D Okumak boş iş liseden sonra üniversite okumak Türkiyedeki yapılabilecek en büyük zaman kaybı olur.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Merak ettim okula gitmeyerek ne büyük zarara uğrayabilir bir insan? Okula gidip iş bulamayan insanlar çoktan zarara uğramış :D Okumak boş iş liseden sonra üniversite okumak Türkiyedeki yapılabilecek en büyük zaman kaybı olur.
ah , eğitim sisteminden kesinlikle nefret ediyorum .

2mApoo

80+ Silver
zaten bu şekil düşünürsen kafan da her şeyi bitirmişsin sen demek.

Bergee

80+ Silver
zaten bu şekil düşünürsen kafan da her şeyi bitirmişsin sen demek.
Doğru çünkü? Üniversite mezunu karşı komşum master yapmış beşiktaşta bebekte valelik yapıyor iş bulamıyor 😂 Ben lise mezunuyum grafikerlik yapıyorum ve o komşudan daha fazla kazanıyorum. Kendimide geçtim dayım lise terk oto sanayiye gitti çalıştı etti şuan kendi iş yerini açtı altında 2 arabası yengeme de 1 araba aldı dubleks evi var nakit ödedi aldı direkt :D Türkiyedesin hocam kendine gel 18-24 yaş 10 sene tecrübeli eleman arayan ülkeyiz biz eğitim sistemi de neymiş 😂

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Artık son hafta 15 19 kasım arası olan bundan sonra 3 haftalık ara verilcek var bunla birleştirip ve hala açık kalıcak diyenler var sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom