Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Daha kapanmaz ama Sınavdan sonra bi ihtimal kapanabilir o da Belki Olursa

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tatilden sonra açmayabilirler belki

Tarih ve felsefe sınavda çıkıyor. TYT bölümünde ikisinde de 5 er soru var. Senin çalışmıyor olman diğer herkesin de öyle yapıp kaldırılacağı anlamına gelmiyor maalesef ki. Yabancı dil olarak da konuşursak anlayan 1 kişi bile varsa kaldırmaları yanlış olur ki vardır. Kurallar hazırlanırken keyfe ve bir gruba göre değil herkese göre hazırlanmak zorunda yani sana bana göre kural hazırlamazlar ki doğru olan da bu.
Adam ayt için konuşuyor.Sayısal okuyan bir adamın felsefe tarih ve almanca görmesi saçma.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Batuhan Divrik
Adam ayt için konuşuyor.Sayısal okuyan bir adamın felsefe tarih ve almanca görmesi saçma.
AYT giren birisi tyt girmiyor mu dostum ? 11. sınıfta gördüğün tarih konuları tyt de çıkıyor. Felsefe de aynı şekilde.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Kapanmıcak boşu boşuna yok kapancak kesin bilgi gibi şeyler demeyin.Kapanma ihtimali olsa eylül sonu ekim gibi kapanırdı.Aşısı olan virüsten dolayı kapanmaz.Az mantık lütfen bu kadar düşünemiyor musunuz?

Rich Kedy

80+ Bronze
Okullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
Ya yemin ederim bi değişiksiniz, bakın bende 7. Sınıf öğrencisiyim, ama okula gitmekten yakınmıyorum çünkü seviyorum. Ha sen sevmezsin ona bir şey demem ama kardeşim uzaktan eğitim döneminde okullar açılsın diyen sizdiniz (Bende diyordum.), şimdi ise kapansın diyorsunuz. Eğitim bakanı bence çok iyi yapıyor, İnşallah hiç kapanmaz.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Önceden sanki böyle değildi.Okullar kapanacak düşüncesini bırakın artık.
Kapanmasını istiyen kesim , Kesinlikle eğitim sisteminden nefret ediyordur , bende nefret ediyorum yks denilen saçma bir sınavdan ama yapıcak bir şey yok :,)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha kapanmaz ama Sınavdan sonra bi ihtimal kapanabilir o da Belki Olursa
Sınavdan sonra 2 hafta ara tatil var diye biliyorum ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Kapanmasını istiyen kesim , Kesinlikle eğitim sisteminden nefret ediyordur , bende nefret ediyorum yks denilen saçma bir sınavdan ama yapıcak bir şey yok :,)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınavdan sonra 2 hafta ara tatil var diye biliyorum ?
Sınavlardan 1-2 hafta sonra başlayacak ara tatil hem 2 hafta değil 5 günlük bir tatil.Online eğitim isteyen kesimin hepsini görüyoruz.Ders çalışan birisi kesinlikle online eğitim istemiyor,ama işine gelmeyen kolayca sınıf geçmek isteyen online eğitim istiyor.Farklı bahaneleri de var tabii ki,virüsü bahane ediyorlar.İlla ki görmüşsündür sınıfta 2 maskeli birisini.2 maskeli olanlar kapanmasını istemiyorlar fakat tek maskeli eline dezenfektan bile sıkmadan maskesini indiren elini yüzüne götüren kişiler virüsü bahane ediyor.Cidden anlamıyorum.Tabii 2 yıl okula gitmedi yattı hep ardından hep 8 saat olan okul zor gelmeye başladı,ilginç.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Sınavlardan 1-2 hafta sonra başlayacak ara tatil hem 2 hafta değil 5 günlük bir tatil.Online eğitim isteyen kesimin hepsini görüyoruz.Ders çalışan birisi kesinlikle online eğitim istemiyor,ama işine gelmeyen kolayca sınıf geçmek isteyen online eğitim istiyor.Farklı bahaneleri de var tabii ki,virüsü bahane ediyorlar.İlla ki görmüşsündür sınıfta 2 maskeli birisini.2 maskeli olanlar kapanmasını istemiyorlar fakat tek maskeli eline dezenfektan bile sıkmadan maskesini indiren elini yüzüne götüren kişiler virüsü bahane ediyor.Cidden anlamıyorum.Tabii 2 yıl okula gitmedi yattı hep ardından hep 8 saat olan okul zor gelmeye başladı,ilginç.
Hayat zor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,285
Üyeler
165,329
Son üye
xxxxmlp
Top Bottom