hayırOkullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
Adam ayt için konuşuyor.Sayısal okuyan bir adamın felsefe tarih ve almanca görmesi saçma.Tarih ve felsefe sınavda çıkıyor. TYT bölümünde ikisinde de 5 er soru var. Senin çalışmıyor olman diğer herkesin de öyle yapıp kaldırılacağı anlamına gelmiyor maalesef ki. Yabancı dil olarak da konuşursak anlayan 1 kişi bile varsa kaldırmaları yanlış olur ki vardır. Kurallar hazırlanırken keyfe ve bir gruba göre değil herkese göre hazırlanmak zorunda yani sana bana göre kural hazırlamazlar ki doğru olan da bu.
AYT giren birisi tyt girmiyor mu dostum ? 11. sınıfta gördüğün tarih konuları tyt de çıkıyor. Felsefe de aynı şekilde.Adam ayt için konuşuyor.Sayısal okuyan bir adamın felsefe tarih ve almanca görmesi saçma.
Ya yemin ederim bi değişiksiniz, bakın bende 7. Sınıf öğrencisiyim, ama okula gitmekten yakınmıyorum çünkü seviyorum. Ha sen sevmezsin ona bir şey demem ama kardeşim uzaktan eğitim döneminde okullar açılsın diyen sizdiniz (Bende diyordum.), şimdi ise kapansın diyorsunuz. Eğitim bakanı bence çok iyi yapıyor, İnşallah hiç kapanmaz.Okullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
Kapanmasını istiyen kesim , Kesinlikle eğitim sisteminden nefret ediyordur , bende nefret ediyorum yks denilen saçma bir sınavdan ama yapıcak bir şey yok :,)Önceden sanki böyle değildi.Okullar kapanacak düşüncesini bırakın artık.
Sınavdan sonra 2 hafta ara tatil var diye biliyorum ?Daha kapanmaz ama Sınavdan sonra bi ihtimal kapanabilir o da Belki Olursa
Sınavlardan 1-2 hafta sonra başlayacak ara tatil hem 2 hafta değil 5 günlük bir tatil.Online eğitim isteyen kesimin hepsini görüyoruz.Ders çalışan birisi kesinlikle online eğitim istemiyor,ama işine gelmeyen kolayca sınıf geçmek isteyen online eğitim istiyor.Farklı bahaneleri de var tabii ki,virüsü bahane ediyorlar.İlla ki görmüşsündür sınıfta 2 maskeli birisini.2 maskeli olanlar kapanmasını istemiyorlar fakat tek maskeli eline dezenfektan bile sıkmadan maskesini indiren elini yüzüne götüren kişiler virüsü bahane ediyor.Cidden anlamıyorum.Tabii 2 yıl okula gitmedi yattı hep ardından hep 8 saat olan okul zor gelmeye başladı,ilginç.Kapanmasını istiyen kesim , Kesinlikle eğitim sisteminden nefret ediyordur , bende nefret ediyorum yks denilen saçma bir sınavdan ama yapıcak bir şey yok :,)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sınavdan sonra 2 hafta ara tatil var diye biliyorum ?
Hayat zor .Sınavlardan 1-2 hafta sonra başlayacak ara tatil hem 2 hafta değil 5 günlük bir tatil.Online eğitim isteyen kesimin hepsini görüyoruz.Ders çalışan birisi kesinlikle online eğitim istemiyor,ama işine gelmeyen kolayca sınıf geçmek isteyen online eğitim istiyor.Farklı bahaneleri de var tabii ki,virüsü bahane ediyorlar.İlla ki görmüşsündür sınıfta 2 maskeli birisini.2 maskeli olanlar kapanmasını istemiyorlar fakat tek maskeli eline dezenfektan bile sıkmadan maskesini indiren elini yüzüne götüren kişiler virüsü bahane ediyor.Cidden anlamıyorum.Tabii 2 yıl okula gitmedi yattı hep ardından hep 8 saat olan okul zor gelmeye başladı,ilginç.
11. sınıfta gördüğüm konunun tyt de çıkması imkansız.TYT dediğni sınav 9-10 müfredatını içeriyor.AYT giren birisi tyt girmiyor mu dostum ? 11. sınıfta gördüğün tarih konuları tyt de çıkıyor. Felsefe de aynı şekilde.