Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Kronik rahatsızlığınız olduğundan dolayı ama bundan daha ağır atlatabilirdiniz.Aşı olanlar %100 korunmuyor Biontech'te %96 korunuyor ama bağışıklığınızda sorun varsa kapabilirsiniz.Sürü bağışıklığı oluşsun virüsün önemi kalmayacak.Daha sürü bağışıklığı oluşmadı.Sürü bağışıklığı oluşunca virüs aşısıza da aşılıya da aşılı insanlardan bulaşıcak çoğunlukla ve böylelikle aşılılarda çoğalma gibi şeyleri pek yapamadığından belli bir noktayı geçemeyecek aşısıza da aynısı geçicek.
Peki bu sürü bağısıklıgı ne zaman oluşacak? Dünyanın oranı mı Türkiyenin oranı mı Belli bir oranı geçmesi gerekiyor?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Peki bu sürü bağısıklıgı ne zaman oluşacak? Dünyanın oranı mı Türkiyenin oranı mı Belli bir oranı geçmesi gerekiyor?
Ülke oranı %85 olmalı.Delta varyantı olduğundan dolayı %85.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Okulun açılması lazım ama burası Türkiye o yüzden açılmamalı. Okul başladı 1 hafta sonra dezenfektanlar bitti daha da yenilenmedi. Tuvaletler desen b*k götürüyor zaten eşşek oğulları pisuvarları kırmış kapıyı kırmış. Neymiş efendim 2 vaka çıkacakda öyle karantinaya gireceğiz felan filan saçma sapan işler. Ha bi de ne kadar çalışırsanız çalışın sabah 9, akşam 5 çalışıp 5000 lira maaş alacaksınız haberiniz olsun.
O dediğin okulla alakalı geçen sene staj yaparken depoda 100lerce kutu dezenfektan vardı bittikçe dolduruyorduk. Tuvalletleri her gün temizliyorlardi

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
O dediğin okulla alakalı geçen sene staj yaparken depoda 100lerce kutu dezenfektan vardı bittikçe dolduruyorduk. Tuvalletleri her gün temizliyorlardi
Benim olduğum okuldada dezenfektan vardır depolarda ama çalışan sadece 1 kişi olduğu için öğretmenlerde bunu yapmayacağı için hiçbir yerde dezenfektan yok hatta sınıftaki dezenfektanların içine şu koymuşlar önlemler muhteşem yakında tüm sertlerimizden kurtulacaz önlemler sayesinde

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
Kapanmasın ne gerek var 2 yıldır kapadılarda ne oldu?

Birşeyi beceremediler böyle her şey açık daha iyi.

Snipez

80+
Konuya çok güzel hit gelmiş, cevap bulamadığım sorumu burada mı sorsam acaba 😁😁😁

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
O sizin okul ile alakalı bir durum dostum, her okul her yönetim aynı olmaz.

Sonda dediğine sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizde okumanın pek bir değeri kalmadı artık. Ancak çok üst seviye bir üniversite ve bir bölüm kazanırsın orası ayrı. Getirisi de iyi olur.
Hocam arkadaş doğru söylüyor. Mezun olduğ lise de arkadaşın dediği gibiydi. Tuvalette sabun bile olmazdı. Yani en hijyensiz yer okuldur desek yeridir. Lokantalar, kafeler bile daha temiz en azından. Şimdi nasıp bilmiyorum ama ben okula giderken hep öyleydi.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Benim olduğum okuldada dezenfektan vardır depolarda ama çalışan sadece 1 kişi olduğu için öğretmenlerde bunu yapmayacağı için hiçbir yerde dezenfektan yok hatta sınıftaki dezenfektanların içine şu koymuşlar önlemler muhteşem yakında tüm sertlerimizden kurtulacaz önlemler sayesinde
Geçen müdürle konuştum bu sene okullara eleman alımı yapılmamış iskurdan 1 görevli var dediğin gibi orda çalışan ablayla konuştum sinif temizleme bende tuvalet bende koskoca okula tek basima bakıyorum demişti

ReDanger

80+ Bronze
Bana okul yok çünkü sınıf 2 saat önce karantinaya alındı.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Okullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
Siper güç Türkiye neden okulları kapatsın? Olmadı çekeriz desturları yıkanırız kolanya ile dakka başı maskesizde bir şy olmaz bize. Sonuçta Türküz yani (kinaye)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam arkadaş doğru söylüyor. Mezun olduğ lise de arkadaşın dediği gibiydi. Tuvalette sabun bile olmazdı. Yani en hijyensiz yer okuldur desek yeridir. Lokantalar, kafeler bile daha temiz en azından. Şimdi nasıp bilmiyorum ama ben okula giderken hep öyleydi.
Dediğim gibi okuldan okula değişir dostum.
Benim okuduğum okul oldukça temiz ve tedbirler aksamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,285
Üyeler
165,329
Son üye
xxxxmlp
Top Bottom