Neler Yeni

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
8'dim. O yüzden Liseye online ile alıştım. Lise okula uzak ve hiç alışık olduğum durum değil. Ortaokul zaten sıkıntı değildi.
Alışcan zamanla.8 ders herkese lisede ilk başta zor geliyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
İlk defa mı okula gidiyorsun?
Senelerce bu böyleydi zaten, 1 yıl online eğitim yapıldı diye sürekli online eğitim yapılacak değil.
Ayrıca okumak zor geliyorsa, o kadar saat okulda durmaya razı değilsen okuma?
hocam afedersiniz popişlerine zor geldi 1 yıl yattıktan sonra sanırım (en az şekilde böyle telaffuz edebildim).

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Uygunsuz dil
Okulun açılması lazım ama burası Türkiye o yüzden açılmamalı. Okul başladı 1 hafta sonra dezenfektanlar bitti daha da yenilenmedi. Tuvaletler desen b*k götürüyor zaten eşşek oğulları pisuvarları kırmış kapıyı kırmış. Neymiş efendim 2 vaka çıkacakda öyle karantinaya gireceğiz felan filan saçma sapan işler. Ha bi de ne kadar çalışırsanız çalışın sabah 9, akşam 5 çalışıp 5000 lira maaş alacaksınız haberiniz olsun.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Okulun açılması lazım ama burası Türkiye o yüzden açılmamalı. Okul başladı 1 hafta sonra dezenfektanlar bitti daha da yenilenmedi. Tuvaletler desen b*k götürüyor zaten eşşek oğulları pisuvarları kırmış kapıyı kırmış. Neymiş efendim 2 vaka çıkacakda öyle karantinaya gireceğiz felan filan saçma sapan işler. Ha bi de ne kadar çalışırsanız çalışın sabah 9, akşam 5 çalışıp 5000 lira maaş alacaksınız haberiniz olsun.
O sizin okul ile alakalı bir durum dostum, her okul her yönetim aynı olmaz.

Sonda dediğine sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizde okumanın pek bir değeri kalmadı artık. Ancak çok üst seviye bir üniversite ve bir bölüm kazanırsın orası ayrı. Getirisi de iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307

Sonda dediğine sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizde okumanın pek bir değeri kalmadı artık. Ancak çok üst seviye bir üniversite ve bir bölüm kazanırsın orası ayrı. Getirisi de iyi olur.
Okulla alakalı değil dostum, MEB ödenek vermiyor ki. Yıl başı veriyor bi ödenek bunu kullan diyor idareye sonra böyle oluyor işte.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Hocam en azından hafta da 2 gün olsun diyorum çünkü Amerika'da öyle diye biliyorum yani kısmen yüz yüze eğitim var. Bir de bizim sınıfta 2. vaka çıktı (ilki benim) ama sınıf kapatılmadı okulda 4-5 tane varmış kapatılan sınıf bizim ki kapatılmadı. Sınıfta hoca bile maske takmıyor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam en azından hafta da 2 gün olsun diyorum çünkü Amerika'da öyle diye biliyorum yani kısmen yüz yüze eğitim var. Bir de bizim sınıfta 2. vaka çıktı (ilki benim) ama sınıf kapatılmadı okulda 4-5 tane varmış kapatılan sınıf bizim ki kapatılmadı. Sınıfta hoca bile maske takmıyor.

Dostum eğer günde 2 gün okul olursa, sınavlarda hiç bir şey yapamazsınız. Ayrıca üniversite sınavında da.

Son düzenleme:
Top Bottom