sefilihtiyar
80+ Bronze
okulda 7 sınıfın karantinada olması dısında sıkıntı yok
8'dim. O yüzden Liseye online ile alıştım. Lise okula uzak ve hiç alışık olduğum durum değil. Ortaokul zaten sıkıntı değildi.Önceden sanki böyle değildi.Okullar kapanacak düşüncesini bırakın artık.
Alışcan zamanla.8 ders herkese lisede ilk başta zor geliyor.8'dim. O yüzden Liseye online ile alıştım. Lise okula uzak ve hiç alışık olduğum durum değil. Ortaokul zaten sıkıntı değildi.
hocam afedersiniz popişlerine zor geldi 1 yıl yattıktan sonra sanırım (en az şekilde böyle telaffuz edebildim).İlk defa mı okula gidiyorsun?
Senelerce bu böyleydi zaten, 1 yıl online eğitim yapıldı diye sürekli online eğitim yapılacak değil.
Ayrıca okumak zor geliyorsa, o kadar saat okulda durmaya razı değilsen okuma?
33.800 yeni vaka gelmiş hadi hayırlı olsun.Okullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
O sizin okul ile alakalı bir durum dostum, her okul her yönetim aynı olmaz.Okulun açılması lazım ama burası Türkiye o yüzden açılmamalı. Okul başladı 1 hafta sonra dezenfektanlar bitti daha da yenilenmedi. Tuvaletler desen b*k götürüyor zaten eşşek oğulları pisuvarları kırmış kapıyı kırmış. Neymiş efendim 2 vaka çıkacakda öyle karantinaya gireceğiz felan filan saçma sapan işler. Ha bi de ne kadar çalışırsanız çalışın sabah 9, akşam 5 çalışıp 5000 lira maaş alacaksınız haberiniz olsun.
Okulla alakalı değil dostum, MEB ödenek vermiyor ki. Yıl başı veriyor bi ödenek bunu kullan diyor idareye sonra böyle oluyor işte.O sizin okul ile alakalı bir durum dostum, her okul her yönetim aynı olmaz.
Sonda dediğine sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizde okumanın pek bir değeri kalmadı artık. Ancak çok üst seviye bir üniversite ve bir bölüm kazanırsın orası ayrı. Getirisi de iyi olur.
Hocam en azından hafta da 2 gün olsun diyorum çünkü Amerika'da öyle diye biliyorum yani kısmen yüz yüze eğitim var. Bir de bizim sınıfta 2. vaka çıktı (ilki benim) ama sınıf kapatılmadı okulda 4-5 tane varmış kapatılan sınıf bizim ki kapatılmadı. Sınıfta hoca bile maske takmıyor.O sizin okul ile alakalı bir durum dostum, her okul her yönetim aynı olmaz.
Sonda dediğine sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizde okumanın pek bir değeri kalmadı artık. Ancak çok üst seviye bir üniversite ve bir bölüm kazanırsın orası ayrı. Getirisi de iyi olur.
@Harley Quinn❖ hocam benim yerime içinizi döker misiniz?Okullar Kapanacak mı Fikirleriniz Nedir
Hocam en azından hafta da 2 gün olsun diyorum çünkü Amerika'da öyle diye biliyorum yani kısmen yüz yüze eğitim var. Bir de bizim sınıfta 2. vaka çıktı (ilki benim) ama sınıf kapatılmadı okulda 4-5 tane varmış kapatılan sınıf bizim ki kapatılmadı. Sınıfta hoca bile maske takmıyor.