Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

YKS sonrası fazladan kaynağı olan var mı?

Belli değil daha hocam beklemedeyim ama öyle görünüyor.
  2. RGB Delisi

Oturamıyorum hocam ağrısı geçmedi..
  3. RGB Delisi

Lgsden 448 çektim 454lük lise gelir mi

Gelir hocam bu sene sınav daha zordu 430 puanlara çeker en az diye düşünüyorum.
  4. RGB Delisi

Hocam mezuna kalmazsam yardımcı olurum size. Bende de bayağı boş kitap var.
  5. RGB Delisi

Yks ek puan hakkında

https://www.technopat.net/sosyal/konu/ueniversiteyi-kazanip-kayit-yaptirmazsam-obp-puanim-kirilir-mi.1853290/
  6. RGB Delisi

Benim Hocam AYT Fizik nasıldır?

Şahsen kendim kullanıyorum ve çok memnunum gayet güzel ve öz anlatıyor. Özcan Aykın ile başlamıştım lâkin anlatımı bana ağır geldiğinden geçtim. Öneririm. Ama bu tamamen öznel bir şey. Açın bir konuyu dinleyin bakın anlatım tarzı size uyuyor mu. Uyuyorsa kendisinden devam edebilirsiniz.
  7. RGB Delisi

YKS SENESİNDEKİ TECRÜBELERİME GÖRE SİZE ÖNERİLERİM

Merhabalar hocam tebrik ederim ben de bu sene gireceğim. Profiilinizden forum’da hala aktif olduğunuzu gördüm. Sizden biraz yardım isteyeceğim. Tek sorun yaşadığım ders şuanlık biyoloji. Hiç sevmiyorum ve çalışma isteğim dahi gelmiyor. Tek bir bilgim dahi yok. Sevmediğimden ötürü...
  8. RGB Delisi

Sonuç Yayınları TG TYT Cevap Anahtarı

Bulabildiniz mi hocam ben bugün girdim sınava da kontrol edemedim cevap anahtarı yok diye.
  9. RGB Delisi

Bugünü bitireyim mi yoksa çalışmaya devam mı?

Fizikten sorunu çöz. Biyolojiyi yarın çalış/ekstradan. Kendine ceza olarak. Asla atlama zor durumdaysa ertele.
  10. RGB Delisi

Devletin Vereceği Kaynak Kitaplar Beklenmeli mi?

Şu ana kadar MEB’in hiç bir kitabına bakmadım. Sadece konulara bakmak için açıyorum ayda 1 falan. ÖSYM’ye göre gitmiyor MEB. Soru tarzları falan farklı oluyor genelde. Örnek soruların ve çıkmış soruların olduğu kitapları al. Test kitaplarını istersen çöz. En azından pekiştirmiş olursun.
  11. RGB Delisi

9.Sınıf Kardeşime Kitap Önerir Misiniz?

Düzeyi düşük ise vip tekrar kirapları var el kadar. Onlardan alsın. Dersten önce ve sonra 1’er defa okusun konulara hem bilgili başlar hem de bilgisini korur. Bende bi 40 tane soru çözüm kitapları falan var ama zor kitaplar çoğu bendekilerin. Paragraf olarak Arı paragraf var. Örnek sorular ve o...
  12. RGB Delisi

Lgs denildiği kadar zor mu

LGS’den %1 yüzdelik dilimi civarına girdim. Her gün işlenen konuyu tekrar et biraz soru çöz. Her hafta haftalık tekrar yap. Onlardan soru çöz. Her ay bütün konuları tekrar et genel deneme ol işlediğin konulardan. Okul denemelerinde yapamadığım konulara geri dönüp çalış. Okul dışında hafta içi 2...
  13. RGB Delisi

Son 3 ayda YKS Sayısal 150K

Nerden dönseniz kar hocam. Düzenli çalışın. Bir hedef koyun ve her gün kalktığınızda hedefinizi, hayallerinizi düşünün. sadece 3 ay su gibi akıp geçer. Hiçbir şey imkansız değildir. Sonuçta imkansızın içinde bile imkan bulunuyor.
  14. RGB Delisi

Karne belgeniz ne ?

Takdir, ortalamam 100. 9.sınıf.
  15. RGB Delisi

Ortalamanız kaç veya karneniz ne? Ne alıyorsunuz ?

bu da önceki seneler hocam. biraz önem veriyorum derslere.
  16. RGB Delisi

Ortalamanız kaç veya karneniz ne? Ne alıyorsunuz ?

9. Sınıf Fen Lisesi .d normalde edebiyat 95'di sağolsun hoca 100 yaptı derslerdeki perfornmansımdan dolayı.
  17. RGB Delisi

Sınıfta Kalır Mıyım ?

50 üstü olsa kalmazsınız.
  18. RGB Delisi

Sınıfta Kalır Mıyım ?

Ortalaman 50 üstü olması yeterli olacaktır. Kaç dersten kalırsanız kalın geçersiniz.
Geri