Kitap dediğiniz nedir hocam? test kitabı mı ? test kitabıysa hangi ders herhangi bir bilgi vermemişsiniz. Tonguç dediğinize göre Ders kitabı olduğu anlaşılıyor ancak test mi tahmin edeceğiz sanırım.Başarı düzeyi düşük. O yüzden Tonguç almayı planlıyordum. İyi midir tonguç? Siz ne dersiniz?
Tonguç daha iyi değil midir? Ödev ve kamp mantığında gidiyor. Ondan dedim. Bir program dahilinde.Düzeyi düşük ise tammat yayınları alsın. Kolaydan zora giden ve güzel soruları olan kitaplar. Tammat başta çok temel’den alıyor. Her dersten 1 tekrar, 2 soru kitabı alması yeterli olur. İşlediği dersleri akşamına tekrar edip ondan soru çözmesi yeterli olur. Hafta sonları genel tekrar ve genel soru çözümü yapsın. Devamlı deneme olsun eksiklerini farkedip üzerine gider eksiklerinin. Ama her şey’den önce istek lazım. Yoksa ne yapsa boş. Kendimden biliyorum.
Tonguç alalım mı?kitabevlerini gezin isteğinizi belirtin önerirler biraz köklü yayın olsun yeni çıkan yayınları almayın
kesinlikle düzenli kitap okusun
paragraf geliştirir ama bir yere kadar hafta da 1 veya 2 gün tek oturuşta 25-30 paragraf sorusu çözsün tyt denemesi o civarda çıkıyor şimdiden alışırsa sıkılmaz. şimdiden günlük çözmenin pek gerek olduğunu düşünmüyorum
Karekök 0 alsın Tonguçuda sallaTonguç daha iyi değil midir? Ödev ve kamp mantığında gidiyor. Ondan dedim. Bir program dahilinde.
Bir de Matematiğe İlk Adım nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tonguç alalım mı?
Bir de Matematiğe İlk Adım nasıldır?
Sen bilmiyor musun internetten alcaz.kitabevlerini gezin isteğinizi belirtin önerirler biraz köklü yayın olsun yeni çıkan yayınları almayın
Matematiğe İlk Adım'ı düşünüyorum. Karekök'ü yapamaz, yapamazdan öte sıkılır.Karekök 0 alsın
O kitabı incelemedim ama karekök 0 bu işin ustası biraz zorlasın kendini birde neden internet kitabevi yok muSen bilmiyor musun internetten alcaz.
Matematiğe İlk Adım'ı düşünüyorum. Karekök'ü yapamaz, yapamazdan öte sıkılır.
9.sınıf kaynak kitap olarak ne önerirsiniz?Matematiğe ilk adım kitabını alın ve kardeşinize kitap okuma alışkanlığı kazandırın
Af buyur anlamadıminternet kitabevi yok mu
Matematiğe ilk adım kitabını alın ve kardeşinize kitap okuma alışkanlığı kazandırın
9.sınıf kaynak kitap olarak ne önerirsiniz?
Sınıfa özel bildiğim, önerebileceğim bir kitap yok.9.sınıf kaynak kitap olarak ne önerirsiniz?
Virgül koymamışım neden intten alıyorsunuz9.sınıf kaynak kitap olarak ne önerirsiniz?
Af buyur anlamadım