Arama sonuçları: *

• Users: Reapt0r
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Reapt0r

Mezun Olabilirmiyim? 3 DC Notum Var

geçmek için 2 ve üstü ortalama yetiyor demi? sorumlu değil koşullu geçti yazıyor.
  2. Reapt0r

Mezun Olabilirmiyim? 3 DC Notum Var

Ön lisans 2.sınıf öğrencisiyim son senem tüm sınavlarım bitti. Notlarım gördüğünüz gibi, 3 tane DC notum var. Mezun olur muyum. Mevzuatta; Ganosu 2.25 ve üzeri olan öğrencilerin DC harf notları başarılı sayılarak mezun olurlar yazıyor. dc notunun kaç tane olduğunun önemi var mı? Bütlere girmem...
  3. Reapt0r

45 altı notlu bir dersle teşekkür alamaz mıyım?

ders notlarının ortalamasında 50 aşağı ortalamanın olmaması lazım, tüm derslerdeki notlarının ortalaması en az 50 olması lazım.
  4. Reapt0r

10.sınıf Ders kanalı önerir misiniz??

konuları izle derse çalış sonra kopya hazırla geç,
  5. Reapt0r

10.sınıf Ders kanalı önerir misiniz??

knk kanal önerisi değil de ,işlediğiniz ve sınavda çıkacak konuları liste yap, youtube a yaz konuyu 1-2 farklı kanaldan izle 1 kanaldan izleyip geçme hem 2 kere izleyip konuyu anlarsın,hemde bir kanal da daha pratik bilgiler verir diğerinde vermez belki önerilen kanalda vermez o bilgiyi,konuyu...
  6. Reapt0r

KYK Yurtları Hakkında Bilgisi Olanlar Bakabilir Mi?

eve çıkmak en mantıklısı biliyorum ama, şuan için eve çıkmak mantıklı değil
  7. Reapt0r

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. saol
  8. Reapt0r

knk şu habere bakabilirmisin, haber linki Yurdun kısa sürede faaliyete geçeceğini söylüyorlar. Vali Yazıcı, yetkililerden yurdun öngörülen süreden önce tamamlanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. Umarım seneye kalmaz ve büyük bir sorunu çözerler. 1633452415 Antalya knk...
  9. Reapt0r

Bilgiler için teşekkür ederim. Anlamadığım bir şey var erkekse nasıl eski yurt çıkabiliyor? eski yurda yerleşenler zaten yerleşmiş eski yurttaki kişileri yeni yurda taşımak çok mantıksız bence öyle bir şey yapmazlar.Ama dediğin gibi hangi yurtta boş kontenjan olursa oraya yerleştirirler. Bir de...
  10. Reapt0r

knk bunlar hakkında bilgim var ama yinede teşekkür ederim. Şuan evde olduğum için derslere uzaktan katılıyorum ama okula da gitmek istiyorum. Şuan okula gidemememin sebebi yüksek kira fiyatları bu yüzden gidemiyorum yani kirayı bölsek bile fazla geliyor şuanlık. Yurt çıkarsa okulun olduğu şehire...
  11. Reapt0r

Medya ve İletişim(iö)
  12. Reapt0r

Merhaba arkadaşlar KYK Yurtları hakkında bir kaç sorum olucak KYK Yurtları hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim teşekkürler. Yurt yedek sıram 2588'de 1- ) Bu yurt sıralamasında 2588 kız erkek karışık mı yok sa 2588 i de erkek öğrenci mi ? yani erkek öğrenci sıralaması mı 2588...
  13. Reapt0r

Antalya'da Üniversite Kazananlar Var Mı ?(Ev arkadaşı lazım)

tamam bulunmaz
  14. Reapt0r

dostum ev arkadaşı falan düşünürsen haberleşelim bende ev de kalmayı düşünüyorum.
  15. Reapt0r

halen Antalya damısın ve hangi üniversite de okuyorsun?
  16. Reapt0r

Bunu hiç düşünmemiştim ama haklısın, üni ye başlamadan ev tutamayacağım galiba insanlarla tanışmadan olmayacak bu iş mecbur 1 2 ay yurtta kalıp öyle çıkacağım,aslında Antalya da tanıdıklar var hepsi de jandarma ama merkezden çok uzakta Adrasan da yaşıyorlar, uzak olmasa orada bile kalmayı...
  17. Reapt0r

Bilmiyorum Antalya da 1 sene öncesinden vs okumuş ev de kalan yada ev tutmak isteyen olur sa beraber tutarız vs diye düşünmüştüm
  18. Reapt0r

Yok mu beyler Antalya da o yada Antalya kazanan
  19. Reapt0r

Merhaba arkadaşlar, yks yerleştirme sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi herkes iyi kötü bir yerlere yerleşti, yerleşemeyen arkadaşlar moralini bozmasın çalışıp seneye daha iyi bir yere yerleşebilirler inşallah. Şimdi konumuza gelelim , Antalya Akdeniz Üniversitesi Medya ve iletişim (iö)...
  20. Reapt0r

Sınavlar Ertelendi Resmi Yazı Geldi!

Nasıl ertelendi bizim sınavlar zaten 5 inde başlıyor, sınav takvimi paylaşıldı.
Top Bottom