Neler Yeni

Antalya'da Üniversite Kazananlar Var Mı ?(Ev arkadaşı lazım)

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Merhaba arkadaşlar, yks yerleştirme sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi herkes iyi kötü bir yerlere yerleşti, yerleşemeyen arkadaşlar moralini bozmasın çalışıp seneye daha iyi bir yere yerleşebilirler inşallah.

Şimdi konumuza gelelim , Antalya Akdeniz Üniversitesi Medya ve iletişim (iö) bölümünü kazandım,

Şuan Mersin de yaşıyorum, Antalya'ya geleceğim üniversite nedeniyle ,Antalya da üni kazanan ve eve çıkmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilir mi beraber ev tutup kalacak, yada Antalya da yaşayan ev konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Antalya hakkında bilmemiz gereken önemli şeyleri de paylaşırsanız sevinirim.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu beyler Antalya da o yada Antalya kazanan

bıraktım

80+ Bronze
Antalya güzel şehir kanka yazları turist çeken mekanlarda çalışırsan iyi bahşiş alırsın kiralar istanbul kadar pahalı değil ortalama hava baya sıcak kışın da çok üşümezsin bem manavgattayim bende seneye antalyada okumayı düşünüyorum

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Burdan ev arkadaşı bulmak mantıklı değil, ev arkadaşını üniversitedeki arkadaşlarınla tutman daha iyi olur, biraz tanıdığın kişiler olsun.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar, yks yerleştirme sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi herkes iyi kötü bir yerlere yerleşti, yerleşemeyen arkadaşlar moralini bozmasın çalışıp seneye daha iyi bir yere yerleşebilirler inşallah.

Şimdi konumuza gelelim , Antalya Akdeniz Üniversitesi Medya ve iletişim (iö) bölümünü kazandım,

Şuan Mersin de yaşıyorum, Antalya'ya geleceğim üniversite nedeniyle ,Antalya da üni kazanan ve eve çıkmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilir mi beraber ev tutup kalacak, yada Antalya da yaşayan ev konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Antalya hakkında bilmemiz gereken önemli şeyleri de paylaşırsanız sevinirim.
Üniversitenin sosyal medya hesaplarından insan bulabilirsin. Hatta kendi bölümünde okuyan birileriyle de tanışabilirsin öyle daha kolay oluyor.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burdan ev arkadaşı bulmak mantıklı değil, ev arkadaşını üniversitedeki arkadaşlarınla tutman daha iyi olur, biraz tanıdığın kişiler olsun.
Buradan ev arkadaşı bulmak sence ne kadar mantıklı?
Bilmiyorum Antalya da 1 sene öncesinden vs okumuş ev de kalan yada ev tutmak isteyen olur sa beraber tutarız vs diye düşünmüştüm

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bir gün bütün değerli eşyalarının yanında olmadığı bir şekilde uyanmak istemiyorsan, Tanıdık bir arkadaşın ile eve çık.

efay144

80+ Silver
Bence 1 2 yıl yurtta kal sonra arkadaşlarına göre eve geçersiniz

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Bir gün bütün değerli eşyalarının yanında olmadığı bir şekilde uyanmak istemiyorsan, Tanıdık bir arkadaşın ile eve çık.
Bunu hiç düşünmemiştim ama haklısın, üni ye başlamadan ev tutamayacağım galiba insanlarla tanışmadan olmayacak bu iş mecbur 1 2 ay yurtta kalıp öyle çıkacağım,aslında Antalya da tanıdıklar var hepsi de jandarma ama merkezden çok uzakta Adrasan da yaşıyorlar, uzak olmasa orada bile kalmayı düşünüyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence 1 2 yıl yurtta kal sonra arkadaşlarına göre eve geçersiniz
Knk önlisans zaten 2 yıllık üni, 1 2 ay yurtta kalıp eve çıkacağım anlaşabildiğim arkadaşlar bulabilirsem , çünkü yurtta kalmak hiç istemiyorum, yurtlar bildiğim kadarıyla çok kuralcı oluyor ,yok şu saate giriş yapacaksınız şu saate çıkış yapacaksınız, saat gelmeden yemek yiyemezsiniz saat geçince yemek yiyemezssiniz falan ben bunlara gelemem, o yüzden yurtta kalmak istemiyorum, umarım iyi kişiler bulup bir eve çıkarız

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ben ilk senemde tanımadığım kişilerle eve çıktım Antalya'da. Pek sorun yaşamadım.

Knk önlisans zaten 2 yıllık üni, 1 2 ay yurtta kalıp eve çıkacağım anlaşabildiğim arkadaşlar bulabilirsem , çünkü yurtta kalmak hiç istemiyorum, yurtlar bildiğim kadarıyla çok kuralcı oluyor ,yok şu saate giriş yapacaksınız şu saate çıkış yapacaksınız, saat gelmeden yemek yiyemezsiniz saat geçince yemek yiyemezssiniz falan ben bunlara gelemem, o yüzden yurtta kalmak istemiyorum, umarım iyi kişiler bulup bir eve çıkarız
Yurtta kalmanı hiç tavsiye etmem. Ben de ev arıyorum Antalya'dan. Kiralar çok yükseldi, ondan dolayı biraz sıkıntı çıkıyor.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Ben ilk senemde tanımadığım kişilerle eve çıktım Antalya'da. Pek sorun yaşamadım.

Yurtta kalmanı hiç tavsiye etmem. Ben de ev arıyorum Antalya'dan. Kiralar çok yükseldi, ondan dolayı biraz sıkıntı çıkıyor.
halen Antalya damısın ve hangi üniversite de okuyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,790
Üyeler
166,268
Son üye
KadiRR_09
Top Bottom