Arama sonuçları: *

• Users: Remi
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Remi

Yks sınavına girerken kimlikteki çocukluk fotoğrafı sıkıntı olur mu?

Ben sorun yaşamadım ama önlem almakta fayda var.
  2. Remi

Üniversiteye geçtikten sonra e okul açılmıyor

O kadar hafıza yok maalesef hocam
  3. Remi

olmuyor maalesef
  4. Remi

Merhabalar, eski notlarıma bakmak için e okulu açmaya çalıştım webden ve uygulamadan ikisinde de öğrenci bulunamadı diyor her şeyim doğru olmasına rağmen ayrı bir siteden mi görebiliyorum yoksa komple erişime kapattılar mı
  5. Remi

Marmara Üniversitesi Bankacılık mı Medeniyet Üniversitesi Maliye mi?

Arkadaşlar tercihimi yapacağım iki bölümede eş derece ilgi duyuyorum maliye bankacılıktan iyi ama marmara üniversitesi de medeniyet üniversitesinden daha iyi tercihlerimi bugün yapacağım sizce ne yapmalıyım ?
  6. Remi

Yurtdışı için üniversite bölümü tavsiyesi

Kendine göre seçecek olsam galiba tarih okurdum iş imkanı olmadığından vazgeçtim
  7. Remi

Yurtdışı için üniversite bölümü tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, lise son sınıf öğrencisiyim eşit ağırlık okuyorum. Amerika'ya gitme imkanım olacak üniversiteden sonra orada iş yapabileceğim önü açık bölüm öneriniz var mı?
  8. Remi

TYT Matematik kanal önerisi

Geç kaldım orasını boş verin ama şu an TYT Matematiğe baştan başlamam gerekiyor en hızlı ve en iyi anlatan hocalar kimlerdir öneriniz var mı ?
  9. Remi

İngilizce nasıl geliştirilir ?

Deneyeyim bakalım teşekkürler. İlkini yapıyorum diğerlerini de deneyeceğim bakalım ne olucak teşekkür ederim.
  10. Remi

Teşekkürler
  11. Remi

O bayağı zor ama güzel yöntemmiş teşekkürler. 1655826106 O biraz sıkıntıymış üyelik gibi mi yoksa 1 kere alınca sonsuza kadar kullanılıyor mu ? 1655826124 Teşekkürler.
  12. Remi

Yabancı insanlarla konuşabileceğim bir uygulama önerir misiniz ?
  13. Remi

Merhabalar, ingilizcemi geliştirmek istiyorum yurtdışına çıkabilme şansım olduğu için. Ücretsiz bir şekilde nasıl ingilizcemi geliştirebilirim ? Ve ingilizce seviyemi test edebileceğim bir yöntem var mı ?
  14. Remi

Takdir alır mıyım? (Toplam devamsızlık 20'yi geçti)

Dikkat edin hocam. Hocalar acımasızsa 5.5 gün bile olsa silmezler.
  15. Remi

Takdir alır mıyım? (Toplam devamsızlık 20'yi geçti)

özürsüz 5 günü geçince o
  16. Remi

Dersleri Çok Saldım.

İyi düşünmen gerekiyor vermesi kolay bir karar değil. Ama zaten üniversite sınavında 18 yaşında olmuş olucaksın yetişkin bir birey olucaksın yani üniversite tercihini sen yapacaksın. Etrafındaki kişilerin üzerinde çok kontrolü varsa azaltmaya çalış süren yeter buna ve ikna etmeye çalış. Ama...
  17. Remi

Dersleri Çok Saldım.

Merhaba, bende 11. sınıfta olmakla beraber dersleri saldım bir süre ilk başta bunun sebebi bir arkadaşım ile fazla konuşmamdı. Onunla iletişimi kestikten sonra düzelicek gibiydi daha sonra hastalık işi falan çıktı o konulara değinmeye gerek yok. Yapman gereken bu sorunun sebebini bulup o...
  18. Remi

Matematik ve Felsefe seven birine uygun bir meslek var mı

anladım teşekkürler
  19. Remi

Dünyada o kadar meslek var illa bir şey vardır diye internete baktım yokmuş harbi ya 1640424002 Mekatronik mantıklıymış ama
  20. Remi

kendim için almıyorum öneriyi yani çok soru cevaplayamam ama bu 2 dersin birleşimiyle ilgili bir meslek var mı
Top Bottom