keremast
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 780
- İsim
- okr
- Konu Sahibi Konu Sahibi
meslek olarak müzik üzerine düşünüyorum ama etrafımdakiler hiç o kararda değilMerhaba, bende 11. sınıfta olmakla beraber dersleri saldım bir süre ilk başta bunun sebebi bir arkadaşım ile fazla konuşmamdı. Onunla iletişimi kestikten sonra düzelicek gibiydi daha sonra hastalık işi falan çıktı o konulara değinmeye gerek yok. Yapman gereken bu sorunun sebebini bulup o sebepten kurtulmak sen sebebi bulmuşsun birçok öğrencinin hayatı kararmıştır o oyun yüzünden kurtulması kalmış geriye ve yukarıdaki arkadaşa katılıyorum hevesin kaçmıştır muhtemelen. Sebebi ne olabilir ? Dersen ise hedefinin olmaması yada çok ders çalışmandan kaynaklı sıkılma olabilir. Hedef konusunda ise hedefinizi sadece kendiniz belirleyebilirsiniz burada herhangi birinin yardımcı olması pek mümkün değil. İnternetten test çözebilirsin ilerideki mesleğiniz ne tarzı çok işe yarayacağını sanmıyorum ama bir fikir edinebilirsiniz ama çokta bel bağlamayın o sonuçlara. Yeni ilgi alanları edinmeye çalış bu sürede illa ders çalışmakla bozma kafayı. İlgi alanın okuldaki seçtiğin alanın dışındaysa alanını değiştirmekten korkma daha geç değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
soru çözmekten sıkılmadım kafamın içinde bir şey var o beni mahvediyorMerhaba, bende 11. sınıfta olmakla beraber dersleri saldım bir süre ilk başta bunun sebebi bir arkadaşım ile fazla konuşmamdı. Onunla iletişimi kestikten sonra düzelicek gibiydi daha sonra hastalık işi falan çıktı o konulara değinmeye gerek yok. Yapman gereken bu sorunun sebebini bulup o sebepten kurtulmak sen sebebi bulmuşsun birçok öğrencinin hayatı kararmıştır o oyun yüzünden kurtulması kalmış geriye ve yukarıdaki arkadaşa katılıyorum hevesin kaçmıştır muhtemelen. Sebebi ne olabilir ? Dersen ise hedefinin olmaması yada çok ders çalışmandan kaynaklı sıkılma olabilir. Hedef konusunda ise hedefinizi sadece kendiniz belirleyebilirsiniz burada herhangi birinin yardımcı olması pek mümkün değil. İnternetten test çözebilirsin ilerideki mesleğiniz ne tarzı çok işe yarayacağını sanmıyorum ama bir fikir edinebilirsiniz ama çokta bel bağlamayın o sonuçlara. Yeni ilgi alanları edinmeye çalış bu sürede illa ders çalışmakla bozma kafayı. İlgi alanın okuldaki seçtiğin alanın dışındaysa alanını değiştirmekten korkma daha geç değil.