Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Pilotaj bölümü puanları neden düştü?

o yüzden düşüyor sıralaması zaten yayıldığı için
  2. Rhavenix

emin ol biraz daha düşecektir çünkü pilotajlık yayılıyor eskisi gibi değil
  3. Rhavenix

aslında sana öyle geliyor sadece bir kaç üniversite de daha ders verilmeye başladığı için biraz sıralamayı düşürdüler şöyle düşün ne kadar az üniversite de varsa o kadar değerliydi halen de değerli
  4. Rhavenix

Diş hekimliği vs Eczacılık

düşünme türkiye de kota sıkıntısı var artık depolar ile eczane anlaşması çok kötü eskisi gibi değil eczane açmak artık kolay değil pişman olursun eczane düşünüyorsun ama bence işin sonunda memur olursun ama şunu da söyleyeyim paran varsa eczane devir alabilirsen o ayrı konu
  5. Rhavenix

Diş hekimliği vs Eczacılık

2 tane eczane işletiyoruz ve sana diyorum ki eczacılığı sakın düşünme bile diş hekimliğine git 1723578996 eczacılığın geleceği bitti geçen sene ekonomisine göre yapılan aylık ile şu anki dönemde yapılan aylık ciro aynı kazandırmıyor artık detaylı bilgi isterse kardeşim bana mesaj atsın ben ona...
  6. Rhavenix

Ortalama 10 bin $ ile Amerika'da eğitim alıp,yaşayabilirsiniz.

bulmaya çalışıyorum whatsapp dan ::D 1719048438 https://www.eduank.com/ buldum
  7. Rhavenix

benimki dil okulu eğitim süresi boyunca oturma izni ve çalışma izni de veriyor yani bu kaçak giden herkes kafasız aslında bu tarz yollarla daha ucuza ve konforlu gidebilirlerdi de gerçekten kaçak giden herkes kafasız ya :D
  8. Rhavenix

o dil okulu ama 2 yıllık bir eğitm veriyor
  9. Rhavenix

Hep böyle bir şey yapmayı çok istedim 4000 dolar gibi bir fiyata da buldum ve hatta görüştüm de amerikada okuldan kabul da almıştım ama cesaret edemedim bana engel olan insanlar oldu ve şimdi pişmanım eğer ilk bu işe atılsaydım şimdi işim vardı sevdiğimde yanımda benimle yaşıyordu varsa böyle...
  10. Rhavenix

MSÜ Mülakat Süreci Hakkında

Neymiş efendim çok güler yüzlüyüm böyle birinden asker olmazmış :D
  11. Rhavenix

Ben de havacılıktan girdim ilk ben gitmiştim doğru söylüyorsun :D ve bana sadece dedi ki tipini beğenmedim gidebilirsin diyip elediler beni
  12. Rhavenix

MSÜ de sistem hep böyleydi çok fazla başvuran sayısı olduğu için herkesi günlere dağıtıyorlar bunun bir etkisi yok merak etme ama ne olursa olsun mülakatta gerçekten rütbeli bir askerin ciddiyeti ile dur onların karşısınjda gerçekten de aşırı etkili bu unutma onlar halen komutanın değil o...
  13. Rhavenix

Sınavsız ikinci üniversite

anadolu üniversitesi müşteri destek hattını arayıp sorabilirsin bunu
  14. Rhavenix

ingilizce öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım

ikinci sırada ki https://www.udemy.com/course/ingilizce-egitim-seti/ 1683350099 ama tavsiyem bunu alman https://www.udemy.com/course/kapsamli-ingilizce-egitim-seti-tum-seviyeler-a1-c2/ çünkü güncelleniyor bu
  15. Rhavenix

ben bundan bahsettim zaten 1683318480 ama şu an pahalı 130 a düşüyor 1 hafta içinde düşer bekle
  16. Rhavenix

en temelden başlıyor ve kurslar sıkıcı olmuyor çünkü detaylı ve kısa ilerliyor ödevler notlar ve nasıl geliştirmen gerekiyor aşama aşama öylüyor mesela belli bir seviye öğretene kadar türkçe alt yazılı dizi izlemeni istiyor sonrasında belli bir seviyeye gelince ingilizce altyazılı izlemeni...
  17. Rhavenix

sertifikayı udemy de veriyor boş yapmış o
  18. Rhavenix

kesinlikle udemy tavsiye ederim o kurslar etkili evet sonuçta canlı canlı konuşup dinleyip duyduğun bir şey ama udemy kurunu dene ben udemy ile b1 yaptım seviyeyi
  19. Rhavenix

.aaaaa

rahatlık ve stres meselesi tamamen aynı rahatlıkla okulda da yap aynı sonuca yakın olur
Top Bottom