Neler Yeni

ingilizce öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
yaş oldu 24 yurtdışı hayalim var biraz para biriktirebildim arkadaşlarım teker teker gidiyor bende şimdiden ingilizcemi geliştireyim dedim dün bir kursa sordum 20.000 tl fiyat istediler 10 aylık eğitim için,internetten kendi başıma pratik yapmak istiyorum ücretsiz şekilde en güzel tavsiye ettiğiniz youtube kanalı internet sitesi vs önerisi istiyorum.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
nasıl yaparsın orası sana kalmış ama her şeyden önce kelime bilgini geliştir. çoğu yerde ve MEB de daha doğru düzgün sözcük bilgisi öğretmeden dil bilgisi öğretmeye çalışıyorlar. O şekilde öğrenmek çok zor.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yaparsın orası sana kalmış ama her şeyden önce kelime bilgini geliştir. çoğu yerde ve MEB de daha doğru düzgün sözcük bilgisi öğretmeden dil bilgisi öğretmeye çalışıyorlar. O şekilde öğrenmek çok zor.
kursa o kadar para vermem zaten en azından kendimi anlatacak kadar öğrenebilsem yeterli şuanlık

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
yaş oldu 24 yurtdışı hayalim var biraz para biriktirebildim arkadaşlarım teker teker gidiyor bende şimdiden ingilizcemi geliştireyim dedim dün bir kursa sordum 20.000 TL fiyat istediler 10 aylık eğitim için,internetten kendi başıma pratik yapmak istiyorum ücretsiz şekilde en güzel tavsiye ettiğiniz youtube kanalı internet sitesi vs önerisi istiyorum.
kesinlikle udemy tavsiye ederim o kurslar etkili evet sonuçta canlı canlı konuşup dinleyip duyduğun bir şey ama udemy kurunu dene ben udemy ile b1 yaptım seviyeyi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
yaş oldu 24 yurtdışı hayalim var biraz para biriktirebildim arkadaşlarım teker teker gidiyor bende şimdiden ingilizcemi geliştireyim dedim dün bir kursa sordum 20.000 TL fiyat istediler 10 aylık eğitim için,internetten kendi başıma pratik yapmak istiyorum ücretsiz şekilde en güzel tavsiye ettiğiniz youtube kanalı internet sitesi vs önerisi istiyorum.
hocam kelime dağarcığı geliştiği sürece bozuk grammarla dahi konuşursunuz ülkenin geneli 0 grammarla konuşuyo denilebilir ben okulda dil bölümü okuyorum yanında oyunlardan 3 5 bişey kapıyorum dizi film izlemekte akılda bırakabiliyor ben okuldaki hocamında desteğiyle b1-b2 arası bi seviyeye çıkarmışımdır

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
kesinlikle udemy tavsiye ederim o kurslar etkili evet sonuçta canlı canlı konuşup dinleyip duyduğun bir şey ama udemy kurunu dene ben udemy ile b1 yaptım seviyeyi
evet illaki canlı eğitimin faydası başka olur sertifika falan veriyoruz yurtdışına çıkarken işine yarar vs birşeyler dedilerde ne işime yarıyacak sertifika onu bilemedim

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
sertifikayı udemy de veriyor boş yapmış o
udemy de ücretliydi sanırım hangi paketi almak mantıklı oluyor işleyiş nasıl oluyor kısaca özetlermisin direk kullanıcı birinden dinlemek istedim

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
al eline bi oxford sözlük oradan hergün 3 5 sayfa çalışıp 30 40 sözcük öğrensen yeterli. bir de dizi ve filmleri dublaj değil altyazılı izle. Pc oyunlarının da ingilizce öğrenmeye çok faydası var, ben lisedeyken sadece bunları yaparak ingilizce hocamdan daha iyi konuşur hale gelmiştim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
yusuf ecer
sertifikayı udemy de veriyor boş yapmış o
Udemy sertifikaları çay ocağında bile referans olarak görülmüyor zaten :) Derdiniz sertifika ise coursera global ve sertifikalarının referans sayıldığı bi site.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
bu arada ücretsiz öğrenebileceğim bir yer arıyorum derken küçük miktarlarda karşılayabilirim yeterki değsin 100-200-300 tl ye kadar

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
udemy de ücretliydi sanırım hangi paketi almak mantıklı oluyor işleyiş nasıl oluyor kısaca özetlermisin direk kullanıcı birinden dinlemek istedim
en temelden başlıyor ve kurslar sıkıcı olmuyor çünkü detaylı ve kısa ilerliyor ödevler notlar ve nasıl geliştirmen gerekiyor aşama aşama öylüyor mesela belli bir seviye öğretene kadar türkçe alt yazılı dizi izlemeni istiyor sonrasında belli bir seviyeye gelince ingilizce altyazılı izlemeni istiyor aktiviteler yapıyor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
en temelden başlıyor ve kurslar sıkıcı olmuyor çünkü detaylı ve kısa ilerliyor ödevler notlar ve nasıl geliştirmen gerekiyor aşama aşama öylüyor mesela belli bir seviye öğretene kadar türkçe alt yazılı dizi izlemeni istiyor sonrasında belli bir seviyeye gelince ingilizce altyazılı izlemeni istiyor aktiviteler yapıyor
mesela bu paketi almamı öneriyor musun?

Top Bottom