Arama sonuçları: *

1. Rilroalpt

Okulla ilgili sorunum var

Hocam tam maddeleri ben attım zaten işaretlediğim kısım bu maddeden etkilenemez. Devlet liselerinin %99 u o maddeden dolayı bu kuralı uygulayabiliyor zaten. Sen asıl noktayı kaçırıyorsun. Kimsenin özgürlüğünün kısıtlandığı yok veya bir şeyleri ele geçirmeye. Demokratik bir seçimden ve seçim...
  2. Rilroalpt

Yok sen çorbanın tuzunu kaçırmışsın. Anarşist olmak istiyorsan buyur ol. Sen bir devlet kurumunda eğitim ve öğretim görüyorsun. Lise son sınıf öğrencisiyim, ben de kıyafet konusundan çok çektim ama yaptığımın yasak olduğunu bile bile çektim ve buna karşı çıkmadım çünkü biliyorum ki bu düzeni...
  3. Rilroalpt

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=20123959&MevzuatTur=3&MevzuatTertip=5 1709235357 Kalmış 1 yıl zaten giy geç neden bu kadar aletinizi geriyosunuz anlamadım
  4. Rilroalpt

344 LGS puanına lise önerisi

OBP le okula git
  5. Rilroalpt

Lise 2 yim hiç çalışmıyorum

Açıktan okuyorsun, okula gitsen zamanın olmasa zor derdim. 2 sene her gün 24 saatin var günde 4 saat çalışsan haftada 5 gün TYT yi 6 ayda çok rahat bitirirsin
  6. Rilroalpt

Gözünü kapatmayana 2 sene çok dostum
  7. Rilroalpt

2 senen var çok fazla bir süre
  8. Rilroalpt

Son gün matematik nasıl çalışmalıyım?

10. Sınıf matematiği 9.sınıfınız sağlam değilse zordur arkadaşlar çoğunuz boş konuşmuşsunuz. Çocuğun yapabileceği bir şey yok maksimum yapacağı şey Rehber Matematiği açıp konulardan notlar alıp videodaki soruları kendi çözmesi olacaktır. Bunu yaparak en azından geçme seviyesine gelme şansı var...
  9. Rilroalpt

Hukuk için ne kadar çalışılmalı Yks 23

Açıktan okuyorsan daha fazla çalışmalısın, liseye gidiyorsan 4 saat yeterli olur haftada 5-6 gün
  10. Rilroalpt

9.Sınıf YouTube Hoca Önerisi

Kendi hocamız var. Okulda da aynı öğretmen ders veriyordu, 10.sınıfken: Fiziklebaris Edebiyat: Rüştü Hoca var Matematikte: Mehmet Hoca
  11. Rilroalpt

Sınavlara Çalışamıyorum

Fiziğe Fiziklebaris da izleyebilir şahsen kendi fizik öğretmenim olur kendisi
  12. Rilroalpt

Sınavlara Çalışamıyorum

9.sınıf matematiği çok önemli arkadaş sayısal seçecekse veya eşit ağırlık kesinlikle 9 da atlanmaması gereken ders matematik. Özellikler üçgenler
  13. Rilroalpt

Sınavlara Çalışamıyorum

Dostum binlerce video var YouTube da nimet yav nimet. 50 yaşındaki adam otursa YouTube un başına en fazla 1 senede TYT bitirir
  14. Rilroalpt

lisede nasıl bölüm değiştiririz

Abicim boş ver yurt dışına kaç diploma alıp bi bölümden
  15. Rilroalpt

Oluyor sanırım bu arada, sayısalcı olmadığım için karıştırmış olabilirim
  16. Rilroalpt

Fizik zor bir derstir fakat ders saati 2 saattir o yüzden obp nizi çok etkilemez ama moralinizi düşürür.
  17. Rilroalpt

Ailem Bölümümü Değiştirmeme İzin Vermiyor

Heves yoksa hiçbir şey olmaz. 11. sınıfta eğer sayısalsan sayısalı çok önde götürürsün. Sonra 12 de eşit ağırlığı seçince sayısal dışındaki bölümlere matematiğe çalıştığından daha çok çalışırsın. Ya da sayısal sınavına da girebilirsin ekstradan
  18. Rilroalpt

Kendini nerede daha rahat hissediyorsan veya hevesinin hangi derse daha çok olduğunu düşünüyorsan ona odaklan.
  19. Rilroalpt

Dalga geçme olaylarını falan boş ver. Eğer hevesin varsa uğraşacağım diyorsan yaparsın. Şansımı denemek istiyorum dersen 11. sınıfa kadar sayısal ondan sonra eşit ağırlığa geçebilirsin. Unutma, hiçbir şey, hiç kimsenin söylediği bir şey senin isteklerinden önemli değil.
  20. Rilroalpt

Yeni arkadaşlar edinmekten zarar gelmez dostum. Eğer matematiğe hevesin yoksa sayısal seçme kesinlikle.
Top Bottom