Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Beyler bu ne demek?Üni'de ilk senem.

danışman hocanla konuş ders seçmemişsin
  2. Rivyalı Geralt

YKS'de İyi Yapan Yazın Ne Yaptı?

1722719737 estü teknik üniversite oldugu için mühendislik okuyanlar için daha öncelikli oluyor olabilir. Kyk'da kalmasın bence eziyet bana göre
  3. Rivyalı Geralt

ben bursadan geldim eskişehire ilk zamanlar şehri beğenmiyordum çok küçük geliyordu sıkılıyordum bursanın 10da 1i falandır o kadar küçük ama çok çabuk alıştım her yer genclerle dolu , şehir oldukca canlı esparkın oralarda gece bile olsa gençler cok oluyor yani sosyalsen canın hiç sıkılmaz...
  4. Rivyalı Geralt

ortalama 80di benım bayagı gerıye atmıstı 1722714192 estu eedeyim su an bırakmadım mezuna
  5. Rivyalı Geralt

Ortaokul kayıt için 3000 TL istiyorlar

cimere yazın
  6. Rivyalı Geralt

EA 100K BÖLÜM ÖNERİSİ

ybs yazabilirsin ama bursada yazma inegölde kalıyor bursaya 1 saat yol ,oldukça kötü bir yer
  7. Rivyalı Geralt

hangi tarafa ilgin daha çoksa ama sözeli pek önermem gerçekçi olmak gerekiyorsa. Tm bölümlerine bakabilirsin sayısalda zorlanacagını düşündüysen
  8. Rivyalı Geralt

11. Sınıfsan tyt odaklanmanı tavsiye etmem 11 konuları 12 aytnin temelini ve genel aytnin yarısından fazlasını oluşturur. 11. Sınıfta tamamen ayt odaklanmalısın. Zaten tytyi belli bir seviyede yapabilirsin sonrasında artırmak çok daha zor oluyor. Sınavı kazandıran her zaman aytdir 1718810309...
  9. Rivyalı Geralt

33-34tu sanırım
  10. Rivyalı Geralt

Ben 62 ayt 99 tyt yaptım yazın bişey yapmak aklıma gelmedi. Lti kalktıktan sonra saldım zaten moralim çok bozulmuştu bence her şeye hazırlıklı olunması lazım
  11. Rivyalı Geralt

TYT fen videoları çok uzun nasıl çalışılır?

ben konulara çok az bakıp full denemelerini çözmüştüm ilk sene 19 1 ikinci sene 20 0 yaptım
  12. Rivyalı Geralt

Hacettepe iktisat okumak

tm'de abartılacak kadar bir rekabet yok bence 1-2k arası bir sıralama yapabilirsin ayt çalış sürekli
  13. Rivyalı Geralt

Sayısaldan Üniversite Bölüm Önerisi

fiziği seviyorsan ve mühendislik istiyorsan eem'yi de araştırabilirsin. Bence oldukça önü açık bir bölüm
  14. Rivyalı Geralt

Matematiği Geliştirmenin Yolları

ben de 5le basladım yksde 35 yaptım çöze çöze gelişiyor hiç yapamıyorsan karekök sıfır çöz
  15. Rivyalı Geralt

Sayısal 41k ile Okunabilecek Bölümler

elektrik elektroniği de araştırabilirsin.
  16. Rivyalı Geralt

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

Benim aytde 2 tane fazladan sayamadığım yanlışım varmış 34k gelmiş say
  17. Rivyalı Geralt

Mühendislik Okuyanlar Memnun Mu?

ben ee okumayı düşünüyorum zahmeti ne olabilir bu alana yönelsem neler çekerim yani
  18. Rivyalı Geralt

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

benim elimde samanyolu galaksisi var andromeda ile takas düşünebilirim
  19. Rivyalı Geralt

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

sence çalındı mı yks soruları
  20. Rivyalı Geralt

YKS Son 2 hafta ne yapmalıyım?

ben sayısalım çarşambaya kadar seri denemelere gireceğim ayt fen tekrarlarımı yaparım sonra bırakırım. Zaten zor dayanıyorum bi an önce bitmesini istiyorum
Top Bottom