Neler Yeni

YKS Son 2 hafta ne yapmalıyım?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Malum son 2 hafta kaldı. Tüm senemi bu sınava verdim. TYT için son tekrarları yapıyorum, Fen ve Türkçede tekrar etmem gereken belli başlı konular var onları halledicem. YDT şuan 70-74 net aralığından geliyor (Geçmiş senenin YDT sınavlarının ortalaması). YDT için kelime tekrarı yapıyorum sürekli ve deneme çözüyorum. Deneme mevzunu sınavın son gününe kadar yapmalı mıyım? yoksa bir yerde bırakmalıyım?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Malum son 2 hafta kaldı. Tüm senemi bu sınava verdim. TYT için son tekrarları yapıyorum, Fen ve Türkçede tekrar etmem gereken belli başlı konular var onları halledicem. YDT şuan 70-74 net aralığından geliyor (Geçmiş senenin YDT sınavlarının ortalaması). YDT için kelime tekrarı yapıyorum sürekli ve deneme çözüyorum. Deneme mevzunu sınavın son gününe kadar yapmalı mıyım? yoksa bir yerde bırakmalıyım?
ben çarşamba günü bırakırım muhtemelen

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Ne yapmak lazım bilmyiorum ya.
ben sayısalım çarşambaya kadar seri denemelere gireceğim ayt fen tekrarlarımı yaparım sonra bırakırım. Zaten zor dayanıyorum bi an önce bitmesini istiyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum şimdiden sınavında başarılar. Bu tabi ki senin kararın, bana kalırsa son zamanlarda kendini çok sıkmayıp kafani topla derim.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Biraz sana kalmış bir şey. Mesela ben iyi çalıştığım bir sınava son saniye birçok farklı şeye göz atıp girdiğim zaman kafam allak bullak oluyordu. Maalesef üni sınavında bu hataya düşmüştüm. Eğer benim gibiysen son 4-5 gün çalışma, kafanı dinlendirecek şeyler yap. Ama bazı adamlar da son saniye baktıklarıyla fazladan 3-4 net çıkarır. Öyle biriysen de son güne kadar çalışabilirsin (son gün hariç).

Top Bottom