Neler Yeni

YKS SON 2 HAFTA KALDI NE YAPMALIYIM

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
gine gayet iyi yapmışsın helal olsun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2haftada tyt değilde ayt daha mantıklı bence tyt o kadar hızlı yükselebilecek bir şey değil ayt en azından bir kaç soru tipi sonra yapıştır geç ama tytde öyle bi soru geliyorki o sana bakıyor sen ona :D
vallahi bende kararsız kaldım tyt den bir bölüm düşünüyorum aytye de hiç çalışmadım sözel falan mı çalışsam sence.

Zechion

80+ Silver
En son dün ve bugün (sırasıyla TYT,AYT) denemeye girdim cevap anahtarına baktım.
AYT : 77 net
TYT : 118 net.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,580
İsim
uwu

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
İnsanlar hatalarının sonuçlarına katlanır. Yapacak bir şey yok.

Rulep

80+ Gold
ilk dönem çalışıp 2.dönem yattım bildiklerimi de unuttum 10.sınıfların tytsi bile benden daha iyidir

Zechion

80+ Silver
En son dün ve bugün (sırasıyla TYT,AYT) denemeye girdim cevap anahtarına baktım.
AYT : 77 net
TYT : 118 net.
Konunu amacını yanlış anlamışım kusura bakmayın. Son 2 haftada AYT gelmez gidin TYT çalışın.

Hocam tyt daha zor değil mi?
Kime göre neye göre hocam ? TYT'de her ders var diye zor gelebilir evet. Fakat ikisinde de çok soru çözünce rahatça yapılıyor.

Zechion

80+ Silver
ne biçim net bu 118 ne sen hangi gezegenden geldin
1 sene mezuna bıraktım hocam. Kafam 1 sene mezuna bırakınca bastı. Geçen sene 3k geldi fakat istediğim ünideki tıp gelmiyordu. Hedefim ilk 50'ye girmek.

Serefcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Şerefcan Yilmaz
Selamlar. Son 2 hafta kaldı ve benim psikolojim artık dayanamıyor. Babamı hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Elimden gelen çabayı tam olarak gösterdiğimi de düşünemiyorum. Biyoloji sistemleri çalışıyorum. Kimya tekrar etmem gerek. Okusam yeter. Fizik Allah’a emanet Matematik 20-27 arası yapıyorum denemelerde. Bilmiyorum kendime karşı inanılmaz bi öfkem var. Tiksiniyorum kendimden. Öyle
Beni şimdi iyi dinle ayt kimya biyoloji ve fiziğe geçen haftaya kadar 1 kitaptan açıp bakmadım şuan fiziği bitirdim kimya ve biyoloji de %60 larda tamamladım netler matematik 30 civarı fizik 9-11 kimya 6-7 biyoloji 7-8 üstün zekaya sahip değilim atacağım şeyleri yapıyorsun sakin kal öncelikle kendin için çalıştığını unutma bu bir motivasyon konuşması değil sadece çevremdeki aptalların girdiği tribe girmeni istemiyorum 13 gün var sana %100 performanslı bir sistem anlatıyorum öncelikle günlük 6 saat çalışacaksın 4 saat ders dinleme 2 saat soru çözme kalan süre de ders çalışma ne istiyorsan yap. aşağıda verdiğim dersleri günlük 4 saat ders dinle kalan 2 saatte bu siteden kendine test oluştur ve çöz bu https://ogmmateryal.eba.gov.tr/soru-bankasi siteden çözmen çok önemli çünkü direk ösymnin soruları . Dersleri de buradan dinleyip anlamama ihtimalin yok aptala anlatır gibi anlatıyorlar sakin kal dostum başarırsın kendine güven. Şimdi çok geç artık diye bırakmanın anlamı yok. Elinden gelenin en iyisini yap.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Konunu amacını yanlış anlamışım kusura bakmayın. Son 2 haftada AYT gelmez gidin TYT çalışın.

Kime göre neye göre hocam ? TYT'de her ders var diye zor gelebilir evet. Fakat ikisinde de çok soru çözünce rahatça yapılıyor.
neden tyt öneriyorsunuz ki ayt daha mantıklı değil mi ?

Top Bottom