Arama sonuçları: *

• Users: Sellier
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Sellier

IELTS, TOEFL Hangi sınava girmek gerekli/mantıklı?

Ielts veya toefldan birini kabul etmeyen üniversiteyi sal hocam zaten, boğaziçi falan da dahil
  2. Sellier

Yarın resim sınavım var ve resmim berbat ötesi

Git gud, resim nerdeki?
  3. Sellier

Açıköğretim'e Kayıt Olma

Merhaba, iş sağlığı güvenliği veya işletme bölümlerini okumak istiyorum fakat hiç bilgim yok, hangi üniversitelere başvurmak gerekiyor, kayıt tarihleri ne zaman, harcı uygun olan üniversiteler neler vs. gibi sorulara yanıt verip, yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
  4. Sellier

İngilizce ödevime yardım edebilirmisiniz ?

Hocam şimdi sen bunu ezberleyip okuyabilceksen daha kompleks şeyler de yazabilirim. Parantez içinde yazdıklarım okunuşlarıydı. Biraz değiştirdim ben de
  5. Sellier

Zaten bi kısmı türkçede de aynı yani
  6. Sellier

He was one of the smartest people in the world. He was born in eightteen seventy nine. He was Jewish (cuviş). He mastered in physics(fiziks) and maths. His works were in quantum mechanics. He was married with Mileva Maric. He was a professor in Prag University. He won Nobel Prize. He died at the...
  7. Sellier

5'in 1/6 kez çarpılması ne demek?

Hesap makinesi
  8. Sellier

Biyolojiden nefret ediyorum

Benim sınava girdiğim dönemde ygs lys vardı. Eğer mühendislik,mimarlık vb. bölüm için puanın hesaplanırken lys biyolojinin kat sayısı, ygs sosyalden daha azdı. Olması gerektiği gibi.
Top Bottom