Neler Yeni

İngilizce ödevime yardım edebilirmisiniz ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yarına ezberlemek gerek performans notu olarak geçicek sınavım düşük geldiği için önemsiyorum

Albert Einstein ın hayatını yazıcam fakat
İnternetten baktığımda söylemesi zor yani dilim dönmeyen kelime çoktu zaten İngilizcem çok kötü nasıl ezberleyeceğimi düşünüyorum hâlâ bı el atıverin

Bugün okudum fakat kekeme gibi okudum yarın okursanız -10 veririm dedi hoca yani 90 puan alabilicem Max alırsam güzel olur sınav 60.

Bulduğu/keşfettiği şeyler kiminle evlendiği adı doğduğu yer ölüm tarihi vs.

Min 11-12 cümle olması gerek teşekkürler

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Deniz
He was one of the smartest people in the world. He was born in eightteen seventy nine. He was Jewish (cuviş). He mastered in physics(fiziks) and maths. His works were in quantum mechanics. He was married with Mileva Maric. He was a professor in Prag University. He won Nobel Prize. He died at the age of seventy six
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha basit de olur belki ama ali ata bak gibi olur yani :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
He was one of the smartest people in the world. He was born in eightteen seventy nine. He was Jewish (cuviş). He mastered in physics(fiziks) and maths. His works were in quantum mechanics. He was married with Mileva Maric. He was a professor in Prag University. He won Nobel Prize. He died at the age of seventy six

Teşekkürler kelimeler zor değil çok aklımda kalır muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ege karayiğit
Yarına ezberlemek gerek performans notu olarak geçicek sınavım düşük geldiği için önemsiyorum

Albert Einstein ın hayatını yazıcam fakat
İnternetten baktığımda söylemesi zor yani dilim dönmeyen kelime çoktu zaten İngilizcem çok kötü nasıl ezberleyeceğimi düşünüyorum hâlâ bı el atıverin

Bugün okudum fakat kekeme gibi okudum yarın okursanız -10 veririm dedi hoca yani 90 puan alabilicem Max alırsam güzel olur sınav 60.

Bulduğu/keşfettiği şeyler kiminle evlendiği adı doğduğu yer ölüm tarihi vs.

Min 11-12 cümle olması gerek teşekkürler
kendinden emin bir şekilde yanlışta söylesen çok farketmez hoca

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendinden emin bir şekilde yanlışta söylesen çok farketmez hoca
Knk çok kıl bı hoca ığğ dediğin an otur yerine diyip kovuyo tahtaya çıkıp söylüyoruz bide ve 1 tane notu bundan veriyor yani saçma sapan

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
çaldım helal et.
Sıkıntı yok ben hâlâ tereddütlüyüm anlatırım bunu 50 falan verirse bıçaklarım derste valla

Kendimde bişey kattım nasıl oldu

He was one of the smartest people in the world. He was born in eighteen seventy-nine. He was Jewish (cuvish). He was the first to discover the theory of relativity. He mastered physics (physics) and mathematics. His work was in quantum mechanics. He married Mileva Maric. He was a professor at the University of Prague. He won the Nobel Prize in 1921 for his explanation of the photoelectric effect. He died at the age of seventy-six.

Son düzenleme:

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Deniz
Sıkıntı yok ben hâlâ tereddütlüyüm anlatırım bunu 50 falan verirse bıçaklarım derste valla

Kendimde bişey kattım nasıl oldu

He was one of the smartest people in the world. He was born in eighteen seventy-nine. He was Jewish (cuvish). He was the first person to discover the theory of relativity. He contributed to the fields of physics and mathematics with important discoveries. His works were mostly about the quantum mechanics. He got married to Mileva Maric. He was a professor at the University of Prague. He was awarded with the Nobel Prize in 1921 for his discovery of the photoelectric effect. He died at the age of seventy-six.
Hocam şimdi sen bunu ezberleyip okuyabilceksen daha kompleks şeyler de yazabilirim. Parantez içinde yazdıklarım okunuşlarıydı. Biraz değiştirdim ben de

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Hocam şimdi sen bunu ezberleyip okuyabilceksen daha kompleks şeyler de yazabilirim. Parantez içinde yazdıklarım okunuşlarıydı. Biraz değiştirdim ben de
Yetti sanırım ya gözüm korktu valla biraz zor ezberliyicem doğduğu yeri ve ölüm tarihini yazdım gün ay yıl olarak seninkini değiştirip su yaşında olmuş demek yerine daha kolay geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom