Arama sonuçları: *

• Users: Shyankh
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Shyankh

EĞİTİM HAYATIMDA DÖNÜM NOKTASINDAYIM YARDIM ?? YTU MBG - SELÇUK VET

eğer idealin varsa zaten fakültenin yeri ve şehir çok da önemli değil (çok doğu, terör olan yerler hariç) ve Konya sandığın kadar kötü bir yer değil, Türkiye sadece İzmir, İstanbul, Ankara'dan ibaret değil. Muhtemelen sosyal medyadaki algılara takılmışsın, Konya güzel yer. Eğer endişen...
  2. Shyankh

DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE BİR DÖNEM SONA ERDİ!

Genel anlamda değil, DGS anlamında sordum. Yani zaten DGS de 1,3,5,7 kontenjan oluyor, eğer böyle olursa kontenjanlar 0'a iner 1'e iner, o zaman DGS'nin de bir mantığı kalmıyor yani, 500 Bin kişi girip 30 kişi yerleşebilecekse.
  3. Shyankh

DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE BİR DÖNEM SONA ERDİ!

Merak ettiğim şey DGS girenlere kontenjan kalacak mı? 2. Öğretim tercih yapacak kişiler artık mecburi 1. Öğretime tercih yapacak, kontenjanlar azalmaz mı?
  4. Shyankh

Performans düşüşümün nedeni nedir

Focus To-Do diye bir program var, beni derse bağlıyor diyebilirim, zaman tutuyorum pomodoro tekniği ile çalışıyor ve oyunda saat kasmak gibi ders çalışmakta da saat kasıyormuşum gibi oluyor, derse bağlanmak için güzel bir yöntem. Ek olarak da bir çalışma arkadaşı şart, tek başına olunca kendine...
  5. Shyankh

E-Sınav 4 gün içinde halledilir mi?

Bu soruyu sormanın bile saçma olduğunu düşünüyorum, sonuçta her türlü 4 gün sonra sınava girmeyecek misin, ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Mobil uygulama vardı ehliyet sınavında çıkmış sorular, o uygulama sayesinde baya bir şey öğrenebilirsin. 1710925836 Ben bu uygulamadan çalışmıştım...
  6. Shyankh

3 ayda sayısal'da 200k yapılır mı?

Belli ki ders çalışmayı seven biri değilsin ve ilgin de yok. böyle yapacağım, şöyle yapacağım demek kendini kandırmak olur. Dediğin şey mantıklı ama DGS'de de kontenjanlar az olduğundan yine çok sıkı çalışman gerekecek.
  7. Shyankh

O zaman çok daha zor, bir sürü ders, konu var. Yetişmesi çok zor, yetiştirsen bile pekişmesi çok zor. Normalde olması gereken çok fazla çalışıp konuları bitirip, son 3 ayda full test çözmektir.
  8. Shyankh

Temelin sağlamsa ve önceden aklında kalan konular, formüller varsa yapılamayacak bir şey değil.
  9. Shyankh

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Deep Web ya da Dark Web dediğiniz şey böyle saçma sapan forumlar değil, böyle forumdakilerin neredeyse hepsi zaten dolandırıcı oluyor kaldı ki böyle yerlerde güven zaten hiç yok alan kim satan kim hiç kimse hiçbir şey bilmiyor, güvenilir sadece bi kaç market var onlar da ne kadar güvenilir...
Top Bottom